V následných slovních přestřelkách do sebe Vášek s Gábinou šili opravdu nepěkně a dlouho to pak vypadalo, že jediným smyslem života osamoceného Noida je pokus zachránit na kusy rozmetaný vztah. Jenže poté se mu do cesty připletla sexy houslistka Andrea Jiskrová, shodou okolností zpěvákova zadaná sousedka.

Václav Noid Bárta s Andreou Jiskrovou spolu nejdříve pracovali na filmové hudbě, následně se ale sblížili i víc než pracovně. A protože si nedávali pozor, a protože přítel zadané Andrey není slepý a Facebook vykecá všechno, nevěra záhy praskla a krásná houslistka našla nad ránem svoje věci sbalené přede dveřmi. Noid se pak snažil vše urovnat ranním telefonátem zhrzenému příteli, ale ten už o nevěrnou muzikantku ztratil zájem. Tak už to bývá.

Video
Video se připravuje ...

Noid o nové ženě ve svém životě: Zamilovat jsem se nestihl! Jsem ženící typ! Petr Soukup, David Turek

Blesk, který celou kauzu přinesl, samozřejmě konfrontoval i Noida, aby se k tomu, co se stalo, vyjádřil. A aby se přiznal, že s Andreou randí. Zpěvák se nejprve kroutil víc než had, ale nakonec přiznal, že houslistka uvízla v jeho náručí. Dnes tvrdí, že nevěděl, že byla zadaná, což je těžko uvěřitelné. Na přímé otázky Noid odpovídal oklikami, ale pak řekl: „Andrejce už jsem nabídl pomoc, že jí pomůžu sehnat nějaký byt. Aby se stěhovala ke mně, není moc vhodné,“ kličkoval zdatně Václav.

Video
Video se připravuje ...

Noid popírá svůj nový vztah. Petr Soukup,David Turek

 „Budeme spolu trávit teď hodně času ve studiu, je to krásná žena. Víc k tomu říkat nechci,“ uzavřel Noid, který se tak během pár hodin stal z podváděného manžela tím, kdo rozvrátil vztah. Na vše pro Blesk.cz reagovala i Noidova stále ještě zákonná manželka Gábina Dvořáková. Ta prohlásila prostě: „To, že má přítelkyni, mě vůbec nepřekvapuje. Přeji mu, aby byl šťastný, to je nejdůležitější.“

Fotogalerie
69 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Noid má novou holku: Návrat ke Gábině? Už mi jde jen o dceru! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Video
Video se připravuje ...

Bílá promluvila o Noidově rozchodu! Na čí stranu se přiklonila? FTV Prima