Modelka přes svého právního zástupce oslovila manžela s návrhem na klidný rozvod, vypořádání majetkových poměrů a úpravu poměrů k nezletilé dceři Terezce, která je nyní s ní.

„Má klientka preferuje zájem dcery, a tedy, aby Vaše vztahy zůstaly korektní, přestože manželství již neplní svou funkci. A to i přesto, že jste jí od poloviny února zabránil v užívání domu v Mukařově, kde jste do té doby společně bydleli. Dovoluji si Vás upozornit, že i když má klientka byla nucena se odstěhovat i s dcerou ke svým rodičům, nezbavuje vás to vyživovací povinnosti. Příležitostné příjmy, které klientka má, rozhodně nepostačují na výživu dcery, natož na ostatní potřeby dítěte a matky. Jak jsem byl informován, dosavadní praxe byla, že má klientka disponovala penězi na Vašem společném účtu. Proto se na Vás obracím s žádostí, abyste bez odkladu na tento účet obnovil placení obvyklých částek, které by výživné dcery i mé klientky zajistily,“ stojí v dopise, na který měl Noid prý reagovat do pondělí 27. března. Když se tak nestalo, rozhodla se Gábina celou věc zveřejnit a promluvit o příčinách konce manželství se zpěvákem.

Video
Video se připravuje ...

Václav Noid Bárta a jeho stále ještě žena Gábina o rozvodu FTV Prima

VIDEO: Gábina se svým milencem vyrazila už i do společnosti.

Video
Video se připravuje ...

Rozvádějící se Noidova Gábinka: Milence už přivedla do společnosti! Představila ho Blesku! David Turek, Jan Jedlička

Dvořáková se o vztahu s manželem rozpovídala na sociální síti a uvedla, jak to podle ní vše bylo a proč se rozhodla požádat o rozvod. „Nikdy jsem nechtěla řešit naše problémy přes média kvůli mé holčičce. Bohužel Václav zjevně ano,“ reagovala Gábina na prohlášení svého manžela, že mu byla dlouhodobě nevěrná. „Faktem je, že Václav se i díky mně zbavil závislosti na drogách, ale alkoholu nikoliv. Několikadenní pití alkoholu vždy končilo prohloubením Václavových psychických problémů, s nimiž byl i v psychiatrické léčebně. Jeho několikadenní kocovina skončila vyhozením mě z domu,“ svěřila Blesku. A navíc se také provalilo, že má útěchu v plastickém chirurgovi Patriku Paulisovi. S tím Noidovi nasadila parohy.

VIDEO: Václav Noid Bárta po oznámení rozvodu s jeho manželkou Gábinou ve společnosti.

Video
Video se připravuje ...

Opuštěný Noid šokuje vzhledem: Zhubl 8 kilo? Stres z rozvodu? David Turek

Hudebník je z celé situace zdrcený. „Z toho, co Gábina rozesílá po médiích, jsem smutný. Asi to bude opravdu konec. Každý nevěrník hledá důvody, proč rozbil rodinu. Na jednu stranu ze mě dělá ochlastu a feťáka, na druhou stranu chce, abych ji živil a dal jí svou kreditní kartu. Kdo ví, v jakém jsem zápřahu, musí se těm jejím výpadům smát. Zejména poté, co na ni praskla nevěra, kterou nazývá oporou,“ řekl Blesku Noid.

Gábina se odstěhovala k rodičům do jižních Čech, kde pobývá i s dcerou Terezou, kterou má se zpěvákem. Tu podle zpěváka Gábina považuje za svůj majetek. I přes to všechno by ale Noid chtěl, aby se jeho manželka i s malou vrátily k němu domů. Uvidíme...

Video
Video se připravuje ...

Gábina Dvořáková, manželka Noida Bárty: Musím se krotit, aby náš vztah fungoval! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
51 fotografií