Po dvou týdnech, co prasklo, že manželé Vašek a Gábina Bártovi mají těžkou krizi v manželství, modelka vydala drsné prohlášení, že bude rozvod. I když všichni čekali, že to manželé dají znovu dohromady, tak z vět, které Gábina napsala na sociální síť, mrazí.

"Je mi to líto, ale krize v našem manželství s Václavem netrvá jen několik posledních dnů nebo týdnů, ale táhne se už dlouhé měsíce. Ráda bych věřila, že si Václav z našeho rozvodu dokáže vzít ponaučení a jednou provždy se zbaví všeho zlého, co dlouhodobě a hluboce narušovalo náš vztah...“ napsala Bártová.

Gábina už milence vyvedla i do společnosti! Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Rozvádějící se Gabriela Bártová: Milence už přivedla do společnosti! Představila ho Blesku! David Turek, Jan Jedlička

Netrvalo dlouho a ukázalo se, že za krachem nestojí jen Vašek, ale hlavně Gábina! Už delší čas má totiž poměr s plastickým chirurgem Patrikem Paulisem, se kterým se dokonce objevila na Česko-Slovenském plese.

Video
Video se připravuje ...

Gábina Dvořáková, manželka Noida Bárty: Musím se krotit, aby náš vztah fungoval! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie: Česko-Slovenský ples plný hvězd
119 fotografií

"Víte, když se člověk dozví o dlouhodobé nevěře, tak ho to zasáhne. Manželce jsem věřil. Postavil jsem pro nás dům, pracoval jsem pro rodinu. Máme malou dceru... Musím najít sílu a pokusit se kvůli ní naše manželství zachránit. I za tu cenu, že se mi někdo možná bude smát, že jsem paroháč. Navíc tak dlouho..., sdělil Blesku Vašek. Pro Noida je to jistě těžká rána, ale dál hrdě nosí snubák a přemýšlí, jak svou ženu dostat zpět.

Video
Video se připravuje ...

Noidova Gábinka oznámila rozvod: Manželovi poslala vzkaz po Facebooku! Markéta Reinischová

Fotogalerie
41 fotografií