I když byl rozchod Vaška a Gábiny pro mnohé překvapením, nikdo nečekal, že na sebe budou veřejně vytahovat špínu. Modelka svého manžela obvinila z toho, že je alkoholik a feťák a že se dokonce léčil ze závislosti na drogách.

Je to úplný nesmysl. Drogy jsem u něj nikdy neviděla a když pil alkohol, tak jsme pili spolu. Žili jsme spolu dva roky a rozhodně nikdy neměl takový problém, aby se musel léčit. Je to rocker, tak mi nepřijde divné, když se občas napije a opije. A co já vím, tak Vašek teď už 50 dní nepije, protože je v hubnoucím programu,“ řekla Blesk.cz Eliška Bučková.

Z čeho Gábina Noida obvinila?

Video
Video se připravuje ...

Noidova Gábina: Vašek byl agresivní a fetoval! Skončil na psychiatrii! FTV Prima

Vaška se zastala i jeho bývalá manželka Lucie Bílá.

Video
Video se připravuje ...

Bílá promluvila o Noidově rozchodu! Na čí stranu se přiklonila? FTV Prima

Je mi moc líto, že se rozešli, protože jsme na léto měli naplánovanou společnou dovolenou na rybách. Ale ještě víc mě mrzí, že se takhle veřejně osočují. Vašek tohle určitě nechtěl. Jeho ženou života je dcera Terezka a představa, že si tohle jednou přečte, je zničující,“ dodala misska, která je už rok šťastná po boku rybáře Jakuba Vágnera.

Když se Eliška s Vaškem v roce 2013 rozešli, tak si v podstatě prohodili partnery. Eliška začala chodit s ex Gábiny Jakubem Malinou a Gábina s Vaškem.

Video
Video se připravuje ...

Gábina Dvořáková, manželka Noida Bárty: Musím se krotit, aby náš vztah fungoval! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
33 fotografií