Podle zpěváka mu jeho manželka určuje, kdy smí a nesmí Terezku (2,5) vidět. Nyní s ní byl po týdnu. „Dceru jsem měl tři dny a hrozně jsme si to užili. Ale to předání, to bylo hrozné!“ svěřil Blesku zpěvák v narážce na to, co se odehrálo před domem rodičů Gábiny v jižních Čechách.

Tam s dcerou bydlí, pakliže není u plastického chirurga Patrika Paulise (46), jehož označuje za svou oporu a ochránce. „Manželka chtěla něco podepsat, jako by Terezka byla nějaká krabice, věc,“ posteskl si Noid.

Blízký člověk Gábiny naopak prozradil, že zpěvák dceru nechtěl vrátit. „Nebudu se k ničemu vyjadřovat,“ reagovala na dotaz Blesku Dvořáková. Zpěvák nad tím ale jen kroutí hlavou. „To je nesmysl. Jsem stejně dobrý otec jako ona matka,“ dodal Vašek.

Video
Video se připravuje ...

Noidova Gábina: Vašek byl agresivní a fetoval! Skončil na psychiatrii! FTV Prima

„V pondělí jsem Terezku přivezl na kroužek a teď bude s maminkou. Ve čtvrtek ráno by měla být zase se mnou do neděle. Snad nám v tom její maminka nebude bránit,“ řekl Blesku Noid, který nechce na svou manželku, která našla útěchu v náručí plastického chirurga Paulise, házet špínu.

„Je to maminka naší dcery. A ta mě zajímá. Ona se nás neprosila, aby tady byla na světě. Tak když už je, měla by být šťastná. A já pevně věřím, že je šťastná jak s maminkou, tak se mnou,“ dodal.

Co si o rozpadu vztahu myslí Noidova exmanželka Lucie Bílá?

Video
Video se připravuje ...

Bílá promluvila o Noidově rozchodu! Na čí stranu se přiklonila? FTV Prima

Gábina už na veřejnosti chodí s novým partnerem. Podívejte se na video:

Video
Video se připravuje ...

Rozvádějící se Noidova Gábinka: Milence už přivedla do společnosti! Představila ho Blesku! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
54 fotografií