Podle informací Blesku měl před dvěma roky vztah s finalistkou Miss ČR 2006 Kateřinou Kuřátkovou (32). Po více než roční známosti ji přivedl do jiného stavu a záhy nato opustil.

„Ano, je to pravda, máme spolu dvouletou dceru. Byli jsme spolu rok a půl. Věřila jsem, že šlo o životního partnera. Během těhotenství jsem ale pochopila, že on to tak nemá. Vztah skončil tím, že jel do porodnice, kam však nikdy nepřijel...“ svěřila Blesku modelka poté, co jsme ji kontaktovali.

„Máme spolu dítě, ale nebudu to více komentovat,“ řekl Blesku Paulis, se kterým je Kateřina stále v kontaktu. „Jsme pořád v určitém soudním vztahu. Řešíme výživné na neprovdanou matku a náklady spojené s těhotenstvím a porodem. V prosinci loňského roku bylo soudem stanovené výživné na dceru. To mi od ledna platí a není s tím žádný problém. Zatím...“ svěřila pohledná brunetka, která je na dítě sama. V to, že by její bývalý partner, se kterým se seznámila v práci, v dohledné době projevil o potomka zájem, nevěří.

„Takhle se rozhodnul a já jeho rozhodnutí akceptuji. Mrzí mě to ale kvůli naší dceři. Viděl ji celkem třikrát. Jednou by toho mohl litovat. Myslím, že ani současní sourozenci o tom, že mají další sestru, nevědí. Rodiče o jeho dceři vědí, ale také nemají zájem, svěřila Kuřátková. Nový »ochránce« Dvořákové má mít podle informací Blesku dohromady čtyři děti, dvě z nich ale vůbec nevídá.

Vše o rozchodu Dvořákové a Noida naleznete: ZDE!

Rozvádějící se Noidova Gábinka: Milence už přivedla do společnosti! Představila ho Blesku!

Video
Video se připravuje ...

Rozvádějící se Noidova Gábinka: Milence už přivedla do společnosti! Představila ho Blesku! David Turek, Jan Jedlička

Noidova Gábina: Vašek byl agresivní a fetoval! Skončil na psychiatrii!

Video
Video se připravuje ...

Noidova Gábina: Vašek byl agresivní a fetoval! Skončil na psychiatrii! FTV Prima

Noidova Gábinka oznámila rozvod: Manželovi poslala vzkaz po Facebooku!

Video
Video se připravuje ...

Noidova Gábinka oznámila rozvod: Manželovi poslala vzkaz po Facebooku! Markéta Reinischová

Fotogalerie
18 fotografií