Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka zmizelé dívenky (12) z Ústí nad Labem: Míšu vyfotila obklopenou chlastem!

Autor: Helena Lacinová, rvs, shp - 
15. ledna 2017
05:00

Nezvěstná školačka Míša (12) stále není k nalezení. A to i přesto, že po ní pátrají stovky policistů i dobrovolníků. Na internetu se ale objevily skandální fotografie plné alkoholu a nacistických symbolů, kterými se chlubí její matka. Na jedné z nich je dokonce malá dívka v obležení lahví od piva.

Podle snímků dívka vyrůstala v podivném prostředí. Byla obklopená alkoholovými pitkami a zřejmě i kamarády z řad neonacistů, se kterými se přátelí její máma.

Míšina máma zveřejnila na sociálních sítích skandální fotografii Míši. Ta spí na lavičce a kolem ní je několik lahví piva. Zřejmě má jít o zvrhlý žert. Další fotografie, kterými se máma chlubí, jsou plné alkoholu a neonacistických symbolů.

Jako úvodní fotografii má na Facebooku Adolfa Hitlera s jeho milenkou Evou Braun. Pod tímto jménem Míšina máma na Facebooku také vystupuje. Mezi oblíbenými má také dokument s Hitlerovými projevy, neonacistickou seznamku nebo skupinu Chlastáme jak hovado.

Lidé v ústecké čtvrti Klíše, kde Míša bydlela, mají strach. Nikdo totiž netuší, zda Míša utekla, nebo ji někdo unesl.

„Můj kamarád s ní vyrůstal. Ve škole říkali, že se den před tím pohádala s kamarádkou, takže to je možná i kvůli tomu. Včera jsme to řešili na hodině, že jestli ji náhodou uvidíme, ať voláme policajty,“ řekl Míšin spolužák Honza Ústeckému deníku.

Míša se také údajně často hádala s přítelem své mámy. Poslední veselý vzkaz napsala na Facebook na Štědrý den. K fotografii mámy a táty napsala „Rodiče konečně spolu“.

Michaela Patricie Muzikářová se ztratila ve středu ráno cestou do školy. Policisté ji neobjevili ani na záběrech kamer, které jsou na trase, po které Míša chodila. Vyšetřovací verze jsou i nadále dvě – únos a útěk z domova.

Psycholog: Nevhodný žert

„Někteří lidé sociálními sítěmi a virtuální realitou doslova žijí. Umísťují na ně své fotky, aby vyvolali obdiv a zájem okolí, a vůbec jim nedochází, že to může mít dopad na jejich reálný život,“ okomentoval pro Blesk skandální fotografii psycholog Karel Humhal.

Snímek spící Míši s lahvemi piva měl podle něj být nejspíš jen žertem. „Lidé by si měli uvědomit, že ne každý s nimi sdílí stejný smysl pro humor,“ dodal Humhal.

 

hejpockej ( 17. ledna 2017 04:42 )

jedno je jiste, ze matinka moc inteligence nepobrala, zakladni vzdelani dokoncila jen stezi, jinak byvala fetacka, momentalne alkoholicka. V tom jejich sklepe nasli policajti psa utyranyho k smrti, takze uz to vypovida, co byla matinka a ten jeji pritelicek zac.

Bxkz ( 16. ledna 2017 04:05 )

 Já bych ji vzal na detektor lži

hennessy7 ( 15. ledna 2017 15:12 )

OK, tak jinak, jde o to vyhrabat co nejkontroverznější info o matce, ev. otci, otčímovi, širší rodině, aby mohlo vzniknout kvantum spekulací a na základě toho ještě větší kvantum článků.

petzova ( 15. ledna 2017 14:38 )

Nějak si právě myslím, že děti zvyklé být na sociálních sítích, to nevydrží dlouho a, Míša by se aspoň připojila, aby zkontrolovala, co se děje. Myslím, že jí mobil znehybnil někdo jiný. Kdyby tomu bylo jinak, byla by fakt výjimka, jelikož ve 12 letech si člověk ještě není tak jistý a rozhodný.

Seve ( 15. ledna 2017 14:18 )

Tak už po tolika dnech zjištění je jasné že holčička byla chudák máma chlast,hospoda a ty nacistické projevy ,na v tom ruky určitě hned mi to bylo divné holka pořád sama,máma pila,a to určitě viděli ti kámoši co s ní pili a koho si vodila domu .To je řetězový případ kde musela matka spolupracovat a určitě vyvedla holku sama brzy ráno nebo v noci.Po takové fotce kde holčičku obklopuje alkohol je jasné že to normální máma není a berte ji tu holku až se najde .Třeba se sama nechce holčička vrátit k takové hyene.I zvířata se chovají líp ke svým mladým.Kravo stará ty se uchlastej ale holku výdej nebo řekni kde je .Lidí se starají ,nespí,maji husí kůži a ty se směješ.Asi jak ji nechal chlap tak si dokazovala že je o ní zájem v hospodě a zapijela žal a zlost si vyvíjela na holce která na otce co matka asi nenávidí že ji nechal tak malou trápila schválně.Dite bez dozoru vůbec jí o ní nešlo.Ta jak by chtěla ať se jí něco stane .Nevím proč taková matka může vychovávat dítě.Styd se !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání