Vdovec po zpěvačce Ivetě Bartošové Josef Rychtář dostal opět příkaz k vystěhování z vily, kterou sdílí se svojí exmanželkou Darinou Novou. I když je v azylu u švagra v Liberci, brání se přes soudy.

Napadl dokonce usnesení okresního soudu Praha-východ, které se týkalo zákazu vstupu do vily v Říčanech. Tam sídlí jeho bezpečnostní agentura a Rychtářovi patří jedna šestina. Navíc odmítá, že by měl platit své exmanželce náklady na řízení ve výši 4356 korun a 1000 korun za soudní poplatky.

„Podal jsem odvolání, protože nedošlo k žádnému násilí,“ řekl deníku Aha! Rychtář a dodal, že v ohrožení zdraví byl on, a ne jeho žena. „Dne 31. 7. 2016 došlo k vulgárnímu napadení navrhovatelkou ve sklepě, kde odpůrce na okružní pile řezal dřevo. Navrhovatelka k němu zezadu přistoupila, strčila do něj a následně mu začala nadávat. Celou situaci skrze okno viděla paní N. K, celá situace mohla být velice nebezpečná,“ zaznělo v odvolání a k celé události podal také trestní oznámení.

Darina Nová zkrátka tvrdí, že jí exmanžel dělá ze života peklo. On ale říká přesný opak, a navíc upozorňuje na fakt, že se má jeho bývalá žena léčit na psychiatrii. Nová si však stojí za svým. Podle ní jí Rychtář otevíral její dopisy, napadal ji po telefonu. vyhrožoval jejich synovi Josefovi (31), napadl kamarádku Nové Zuzanu a poškodil exmanželčino auto.

Fotogalerie
27 fotografií