Již v předchozím roce se ve vile Helenka v pražských Říčanech odehrávaly neustálé drsné hádky a poté, co Rychtář údajně bývalou ženu Darinu napadl, si musel dokonce sbalit kufry. Soudní zákaz vstupu ho tehdy vyhnal na 46 dní a lhůta vypršela 10. října 2015. Neuběhl ovšem ještě ani rok a situace se vrací do starých kolejí.

VŠE O JOSEFU RYCHTÁŘOVI NA BLESK.CZ>>>ZDE!

Spory expartnerů žijících na jednom pozemku se znovu vyhrotily natolik, že byl vdovec po Bartošové 17. srpna znovu soudně vystěhován z domu, kde má sídlo i jeho bezpečnostní agentura. „Ve sklepě, kde jsem řezal dříví, mě slovně napadla: Čů*áku, už mě nes*r, rozbiju ti hubu, řvala na mě a já jsem jí slovně vulgárně odpověděl,“ svěřil se deníku Aha! Rychtář se svou verzí. „Ale to by neměl být důvod pro soudní vykázání,“ dodává jedním dechem.

Fotogalerie: Bartošová jak ji neznáte: 39 šokujících…
35 fotografií

„Podal jsem proti tomu odvolání, protože nedošlo k žádnému násilí,“ tvrdí Josef, který se nyní do vily, z níž mu patří jen jedna šestina, nesmí vrátit minimálně po dobu jednoho měsíce a azyl našel u švagra v Liberci. „Ten, kdo mě vyhledával, byla paní Nová,“ hází vinu na bývalou ženu s tím, že je Darina prý psychicky labilní. „Od doby, kdy jsme se rozvedli, se léčí u psychiatra,“ útočí Rychtář.

VŠE O SEBEVRAŽDĚ IVETY BARTOŠOVÉ NAJDETE>>>ZDE!

Fotogalerie
34 fotografií