Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Markéta a Honza si řekli »ANO« v zoo: Za svědka jim šlo kůzle a papoušek

Autor: Jan Doležal - 
24. června 2016
18:28

Chtěli mít veselou veselku, a tak Markéta (35) a Honza (36) uspořádali svoji svatbu v zoo. A nejen to. Byli na ní čtyři svědci. Kromě kamarádů Dany a Pavla odsvědčilo sňatek kůzlátko Emil a papoušek Aruna.


Obřad začal v pátek přesně v pravé poledne, všichni se zatajeným dechem poslouchali slova oddávající, ale najednou se svatebčané začali rozhlížet a upírat zraky k zemi. Po trávníku pobíhalo ani ne týdenní kůzle a budilo velkou pozornost. Když vzápětí odkudsi přilétl papoušek a usadil se ženichovi na rameni, to už přítomní propukali v smích.

„Nenechte se rušit, to jsou další svědci, kůzlátko Emil a papoušek Aruna,“ představila s nadsázkou zvířecí účastníky veselky manželka ředitele zoo Alena Fraňková. Zatímco Aruna nebyla na svatbě svědkem poprvé, pro Emila to byla úplná premiéra. Bodejť by ne, vždyť je mu teprve týden.

Kvůli »Honzovi« to nebylo

Signalista Jan Jabůrek poznal úřednici Markétu Kalašovou předloni na oslavě Silvestra. „Hned jsem věděl, že je to ta pravá a že s ní chci strávit zbytek života,“ pěl ódy na svoji milovanou, a ta se štěstím jen rozplývala. Když plánovali, kde se vezmou, shodli se na tom, že to musí být zoo Chleby u Nymburka. „Chtěli jsme, aby ten náš den byl nejen nejkrásnější, ale i zábavný,“ vysvětlovala Markéta. „To, že mám zrovna dneska svátek, v tom nehrálo žádnou roli,“ dodal novomanžel.

Čekají spolu dvojčata

Jakmile obřad skončil, čerství novomanželé se redaktorovi Blesku pochlubili, že jejich radost je dohromady trojnásobná. Kromě uzavřeného sňatku spolu totiž čekají dvojčata, narodí se v říjnu. „Kluk, nebo holka? To si prozradit nenecháme, chceme, aby to bylo překvapení,“ zářila Markéta, teď už Jabůrková. Přiznala ale, že měla trochu strach. „Svatba, těhotenství a venku 33 nad nulou, to je docela mazec. Ale je mi dobře,“ dodala s úlevou.

 

maledivy2016 ( 25. června 2016 01:51 )

A oddával je Osel....

vosavopruz ( 24. června 2016 22:35 )

aspon se moh oholit,ty fousy jsou strašné

Zobrazit celou diskusi