Včera si milovníci soutěží krásy přišli na své. TV Prima ve večerním prime time živě vysílala gala finále České Miss. Přiznám se, že mě soutěže o korunku královny krásy nikdy nebavily. A to i v době, kdy účastnice byly skutečně krásné a svou touhu po světovém míru odrecitovaly s grácií.

Jména slečen, jež v jednotlivých soutěžích zabodovaly, neznám, občas je na Googlu v rámci módní policie hledám a fascinuje mě, jak si stále pletou roli České Miss s partem modelky, přestože se jedná o dvě různé kategorie se zcela jinými nároky.

Video
Video se připravuje ...

Česká Miss World Kotková: Po vítězství rozbila korunku za 250 tisíc! Podívejte se ... Blesk TV

Většina dívek, jež jsem před pár lety, když ještě Česká Miss patřila paní Maláčové Bakalové na castinzích výběrových kol včetně semifinále, jako porotkyně poznala, věří, že jim taková soutěž otevře svět, cestu k bohatství, úžasnému životu s Božským. Naivita a neznalost věci zainteresovaných dívek je neuvěřitelná, svým způsobem dojemná.

Bez ohledu na potřebu iluze, jež dělá existenci hezčí, mi Česká Miss a jiné soutěže o korunku královny krásy připomínají trhy s dobytkem, raději řeknu s ušlechtilými klisnami. Jen jsou jaksi čím dál méně – myslím aktérky i scénu, úroveň dění, ušlechtilé. Nehledě na fakt, že ony klisny jako řadu zúčastněných slečen nevylepšili plastičtí, nejčastěji větší vnady dodávající, chirurgové.

Video
Video se připravuje ...

Nová Miss Earth měří jen 168 centimetrů! Přesto byla favoritkou soutěže! Blesk TV

Na finále České Miss jsem se odmítla dívat a raději jela na pracovní party. Půlka lidí posléze začala přenos sledovat a smála se víc než u scének s Mr. Beanem. Což mě zaujalo. Že by tohle panoptikum dostalo větší grády než obvykle? Je to vůbec možné?

Stihla jsem zaznamenat kolotočově pohádkové róby paní Blanky Matragi, s níž se moderátorské duo Mareš & Bouček bavilo na téma tunel Blanka… Byla poněkud mimo, glamour vytunelovaná a s deficitem jakéhokoli výrazu v plastikami zdevastované tváři vyhlásila vicemiss… Mají snad být toalety této dámy pro holky zvané missky vzorem VIP vkusu a její plastiky návodem, jak se vyrovnat s přibývajícími lety, úbytkem krásy, se stářím? To snad ne!

Českou Miss jsem v záznamu mimo estrádní vsuvky zhlédla a zaznamenala reakce na Facebooku. Nejvíc mě zaujala glosa spolumajitele galerie DOX, pořadatele prestižních týdnů módy Mercedes-Benz Prague Fashion Week, finančníka Václava Dejčmara, jenž mimo jiné napsal: „Česká Miss se vyvinula do zajímavého porno formátu."

Na začátku moderátoři uprostřed blyštivých kulis jako v nightclubu bez okolků konstatovali, že i Jágr chodí s minulou účastnicí miss, která nic nevyhrála, a tedy má na vztah s hokejistou nebo fotbalistou a následné miliony šanci i dívka, která nezvítězí.

Následně se přeskočily všechny nudné disciplíny a rovnou odstartovala přehlídka (respektive spíš taneček) v plavkách. Moderátoři opět správně vyhodnotili dění a upozornili dívky, že nejde jen o předek, ale hlavně o zadek, který většina mužů pozoruje nejraději.

Video
Video se připravuje ...

Česká Miss 2016 Andrea Bezděková: Do naha se svlékat nebudu! Blesk TV

První roztomilá soutěžící s postavou striptérky si vzala radu o zadečku k srdci a ihned o sobě také s přímočarým marketingovým cítěním prozradila, že nejradši má postel a dorty (což by Freud přeložil tak, že má ráda sex a umí si ho užít).

A na sledovaném serveru nejprodávanějšího deníku Blesk jsem na téma Česká Miss zaregistrovala článek s titulem “Divoká Česká Miss 2016: Zapomenuté kalhotky, čapí hnízdo na hlavě, křeč moderátorů a rozbitá korunka!” a "Královnou krásy pro tento rok, Českou Miss 2016 se stala roztleskávačka Andrea Bezděková. Za výhru prý vděčí sršení…"

VŠE O ČESKÉ MISS 2016 NAJDETE >>> ZDE!!!

Fotogalerie
14 fotografií