Na otázku, proč si myslí, že vyhrála, odpověděla krásná Andrea: „Zřejmě ze mě sršelo něco, co si výhru zasloužilo.“ První vicemiss se stala Natálie Kotková a druhou vicemiss Kristýna Kubíčková, která byla favoritkou bookmakerů.

Zdá se ale, že mezi dívkami žádná řevnivost a soutěživost nepanuje! Nová miss si prý večer užila a od chvíle, kdy vstoupila na pódium, nebyla vůbec nervózní. Podle ní je to také proto, že byly s ostatními účastnicemi soutěže skvělá parta.

Jako nová Česká Miss chce ukázat spoustu energie, ale nechce ukázat nahé tělo. Vzor vidí ve své předchůdkyni Nikol Švantnerové: „Chci být tak skvělou Českou Miss, jako byla Nikol,“ řekla.

Ačkoliv Andrea tvrdí, že není stydlivá, do naha se pro fotoaparáty svlékat nechce. Prý to není něco, co by dělala Česká Miss nebo hodné holky! Jak moc hodná holka ale je právě Andrea, když zároveň na otázku, jestli je náruživá, odpovídá: „To by měl být každý!“? To bude zřejmě vědět jen její přítel, se kterým je už téměř dva roky.

Ačkoliv je úžasně štíhlá, žádné diety prý nedrží! Zato ráda sportuje a sportovní management dokonce v Praze studuje. Sporty asi ráda střídá, a tak na otázku, co dělá za sport, odpovídá jednoduše: „Všechno možný!“

Video
Video se připravuje ...

Česká Miss 2016 Andrea Bezděková: Do naha se svlékat nebudu! Blesk TV

VŠE O ČESKÉ MISS 2016 ČTĚTE ZDE!!!

 

Fotogalerie
14 fotografií