Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Slovenská prostitutka zadržená v Egyptě: Je to sestra hvězdy Ordinace!

Autor: lm - 
27. srpna 2015
20:01

Tak to je šok! Jedna ze slovenských prostitutek zadržených v Egyptě je podle informací Nového Času sestrou oblíbené herečky Júlie Horváthové Růžičkové (35). Zatímco herečka žije spořádaným životem, její sestra se prodávala v Egyptě prominentním mužům.

Júlia Horváthová je na Slovensku velmi oblíbenou herečkou. Hrála ve slovenské Ordinaci a proslula jako hvězda seriálu Chlapi nepláčú, kde ztvárnila hašteřivou a závistivou Beátu. Ve skutečnosti je to ale sympatická a skromná žena, která má doma manžela a malou dceru, a skandál její sestry ji musel šokovat.

„Ano, je to Júliina sestra, osobně ji znám,“ potvrdil dobře informovaný zdroj deníku Nový Čas. Spořádaná matka od rodiny se odmítla ke kauze vyjádřit, ale informaci ani nevyvrátila. Podle informací deníku je její sestra v showbyznysových kruzích známou „firmou“.

Denisa H. s kamarádkou přiletěly do Egypta 10. srpna. Sedm dní poté je egyptská policie chytla přímo při činu v hotelu Heliopolis. Za hodinu rozkoše inkasovaly až 23 tisíc korun. Podle informací portálu Topky.sk je zřejmě práskly jiné kněžky lásky, kterým se nelíbilo, že jim Slovenky lezou do rajónu. „Evidentně je nabonzovaly jiné prostitutky. Není vyloučeno, že to byly Ukrajinky, kterých je tam poměrně dost,“ sdělil anonymní zdroj portálu. V případě, že jim egyptský soud jejich vinu prokáže, může dívkám hrozit i trest odnětí svobody až na tři roky.

jerry ( 28. srpna 2015 06:57 )

To ještě dopadla dobře. Jednu takovou od nás tam otrávili elektrickým jedem.

Zobrazit celou diskusi