Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nemůžeme se dočkat, až budeme doma: Mrazivý vzkaz studentů, kteří zahynuli na palubě airbusu

Autor: shp - 
26. března 2015
09:45

Těšili se, až se dostanou domů za svými rodiči, sourozenci a kamarády. Do německého Düsseldorfu však nikdy nepřiletěli. 16 studentů Gymnázia Josepha Königa ve vestfálském Halternu zahynulo společně se dvěma jeho učitelkami při tragickém pádu letu 4U 9525. Z jejich posledního vzkazu mrazí.

Studenty přitom málem nevědomky zachránila jedna z žaček. Zapomněla si totiž pas v domě hostitelů. A už to vypadalo, že třída neodletí.

Jenže rodina, u které patnáctiletá dívka bydlela, však nasedla do auta a na poslední chvíli jí ho přivezla na letiště do Barcelony. Studenti tak nasedli na osudný let včas. Bohužel.

Žáci, kteří se vraceli domů z výměnného pobytu ve Španělsku, se velmi těšili domů. „Nemůžeme se dočkat, až budeme doma,“ psali žáci podle Daily Mailu v esemeskách.

Když se zoufalí rodiče dozvěděli o osudu letu 4U 9525, začali zuřivě volat a psát svým dětem. Marně. Nikdo už neodpovídal a rodičům tak pomalu začalo docházet, že skutečně došlo k tomu nejhoršímu.

lalia ( 26. března 2015 15:07 )

Tu sms poslali před vstupem do letadla.To je přece jasné.

ljubaa ( 26. března 2015 11:10 )

Divné je, že ani z pasažeru se nesnažil poslat sms nebo volat z klesajícího letadla, že se něco děje... většinou v tomto případě se pasažeri z letadla snaži kontaktovat přibuzné i z letadla že je problém, že padají...

Zobrazit celou diskusi