Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vražda kvůli korunce pro Miss: Když tu cuchtu (†21) zabiju, budu první!

Dívka dole vyhrála soutěž krásy, dívka nahoře požádala svého přítele, aby ji zastřelil...
Dívka dole vyhrála soutěž krásy, dívka nahoře požádala svého přítele, aby ji zastřelil...  (Autor: INT, Facebook)
Autor: simao - 
2. října 2012
17:46

Brazilská soutěž o nejkrásnější ženu má na kontě pořádný skandál. Kvůli titulu miss se šlo doslova přes mrtvoly! Poražená finalistka totiž nechala zabít vítězku. Toužila po korunce a výhře, navíc to brala jako důkaz lásky od svého přítele.

Tenhle příběh je drsnější, než nejdrsnější jihoamerická telenovela. Dvě dívky se účastnily lokální soutěže v městečku Cariacica o nejkrásnější ženu jihovýchodní Brazílie. A způsobily nevídaný skandál.

V osudném rozporu se proti sobě rázem ocitly výhra a štěstí na jedné straně, vztek, závist a beznaděj na straně druhé. Vítězná kráska Alini Oliveira (†21) si proto korunky dlouho neužila. A na natáčení klipu s místní kapelou, což byla část odměny, už také nedorazí.

Její konkurentka Adayane Mathias (20), které se po porážce takřka zhroutil svět, totiž naplánovala její vraždu.

Dokaž, že mě miluješ. A zabij ji!

Adayane prý svého přítele Deivida Correu požádala, aby vzal revolver a Alini zabil. Ten si vše pečlivě naplánoval a načasoval spolu s tanečním partnerem své přítelkyně, Juliermesonem Bastonem. A vítězku zastřelil v hotelové zahradě, když kolem projížděli na motorce.

"Mysleli si, že ji Alini oloupila o něco, co jí právem náleží. Adayane upadla do deprese a přesvědčila svého přítele, aby Alini zabil," potvrdil šéf tamní policie Adroaldo Lopes televizi Gazeta TV.

Žárlivá Adayane skončila druhá v pořadí a doufala, že když bude konkurentka "odklizena" z cesty, zaujme její místo. "Udělal to, aby dokázal svou lásku," dodal policista.

Když se vyšetřovatelé dostali na stopu vražedným milencům a jejich komplicovi, rozhodli se pachatelé přiznat a skončili v policejních poutech. Nyní jsou obviněni z vraždy prvního stupně.

martharegis ( 3. října 2012 15:17 )

Lidi, prosim Vas, ten blesk, to je vazne sila! Vubec to neni tak, jak pisi - ty dve slecny se uchazeli o misto v tanecni skupine, co tancuje styl forró.. ZADNA SOUTEZ KRASY!!! Ziju kousek od mesta Cariacica, takze nechapu, kde blesk bere takove informace!! To je fakt mazec!!!

teberad ( 3. října 2012 04:39 )

Vše nasvědčuje.... A nejdůležitější zpráva chybí - a sice, že POLICII DOVEDL K MÍSTU, KDE OBĚŤ ZAHRABAL, 55 km od Melbournu!!!!!!

londynskypes ( 2. října 2012 21:24 )

nahodou to byl kus krasne baby

catherin4 ( 2. října 2012 21:05 )

Ako dievca je to pekne, ci skor bolo. Nie je vychudnuta ako klasicka misska, ale urcite mnohym muzom sa taketo pacia. Nie kazdy ma rad hrkajuce kosti

franckajagrova ( 2. října 2012 20:39 )

Nediv se ! Když byla za modelku považována i Ornella !

Zobrazit celou diskusi