Konkrétních informací o TAG Heuer Racer je poskrovnu. Spjat bude se závodními automobily, což je znát na designovém provedení. Telefon je představen rok po původním telefonu TAG Heuer, který se také vydal cestou zastaralejšího hardwaru a luxusní odolné konstrukce.

Mobil chrání titan nebo v dražší verzi i uhlíková vlákna
Autor: TAG Heuer

Extrémně luxusní, extrémně odolný

Obal telefonu je vyroben z titanu, takže ho poničit nebude snadné. Pro boháče, kterým to bude málo, bude k dispozici i dražší verze z uhlíkových vláken. Celkovou pevnost a odolnost konstrukce pak zajišťuje postranní guma. Nárazů se tak nemusíte opravdu obávat, ale mobil není voděodolný, takže bychom lázeň v bazénu s ním v plavkách vyšší horní třídě nedoporučovali. Telefon se začne prodávat v červenci. Startovní cena je 70 tisíc korun. Pokud budete chtít verzi s uhlíkovými vlákny nebo diamanty, pár dalších desítek tisíc si připlatíte.

Tento chytrý telefon je určený těm, kteří nemají hluboko do kapsy
Autor: TAG Heuer

Zastaralý hardware

O technických specifikacích toho víme opravdu málo. Displej bude mít úhlopříčku pravděpodobně kolem 10 centimetrů a ukrytý bude pod ultraodolným sklem Gorilla. Čtveřice dotykových tlačítek pod displejem napovídá, že se nejspíš dočkáme operačního systému Android 2.3 Gingerbread. Fotoaparát bude mít rozlišení 5 Mpix a TAG Heuer Racer bude také podporovat prostředí s trojrozměrným obrazem.