Šestnáctiletá studentka ze Šamorína na první pohled nijak nezaujme. Představuje tzv. typ holky odvedle. Je příjemně skromná, velmi přirozená. Zdravá suverenita jí ale nechybí. Na rozdíl od jiných soutěžících působí klidně, vyrovnaně. Její kouzlo je nevtíravé, neudeří jako exotická krása další finalistky Moniky Bagárové, která se stala miláčkem poroty.

Fotogalerie
1 fotografie


Dominika nepatří v SuperStar k těm, po nichž davy šílí. Nemá popularitu, jaké se těší Cristovao, Bendig, Šmajda, Chodúr. A není to jen tím, že je holka a fanynky se především soustředí na kluky. Ostatně sama Dominika v jednom ze svých soutěžních medailonů s úsměvem přiznala, že stále splývá s davem. A pokud ji někdo osloví, tak proto, že chce pozdravovat svého miláčka v SuperStar. A spíš prosí o telefonní kontakt na jiného než o společnou fotku či autogram. „Jsem taková nenápadná, na rozdíl od ostatních mě lidi až tak nevnímají,“ říká šestnáctka ze Šamorína. Děvče z praktikující katolické rodiny, které věří v Boha, chodí do kostela a tvrdí, že by v případě výhry věnovalo většinu peněz na charitu...

Poněkud vlažný postoj má k Dominice i porota, která jednou její výkon chválí a podruhé strhá. Výroky typu: Jsi dobrá, jen to musíš rozbalit, počkáme si, častuje především Moniku Bagárovou, Dominiku Starou téměř ne. Ale také ji nikdy ve vyřazovacích pondělcích netipuje jako zpěvačku, která by měla odejít.

Pozoruhodné je i to, že se na Dominiku Starou, nic neprofláklo. Senzacechtiví novináři v jejím životě (na rozdíl od jiných soutěžících) neobjevili žádnou pikantnost. O této holce, jíž porota dala přezdívku kostelnička, se pouze ví, že se do SuperStar přihlásila, neboť chtěla slyšet názor Pavola Habery. A v dotazníku uvedla, že jejím sexidolem je moderátor Leoš Mareš. Posléze, na stupidním detektoru lži přiznala, že se jí z finalistů líbí Miro Šmajda. Jistý deník se na téma sex a rocker Miro snažil udělat s Dominikou rozhovor. Uspěla na výbornou, nenechala se rozhodit: „Nerada o tomhle mluvím, ale s Mirem jsme jen dobří přátelé. Moc se mi líbí, ale nespíme spolu. Jsem ještě panna, sex jsem neměla.“

O kostelničce Dominice se zkrátka nic neví a téměř se o ní nepíše. Je šedou eminencí, která dokazuje, že i bez mediální, bulvárem kořeněné reklamy, lze být úspěšný. Kam až to kostelnička dotáhne, těžko říci, ale už teď je zajímavým úkazem, který se praktikám showbyznysu vymyká. Jen by mě zajímalo, kdo pro Moniku hlasuje. Jsou to matky či babičky teenagerů, jež SuperStar žijí a pro své idoly y se nechali ušlapat? Zkrátka ženy, pro které Dominika představuje symbol věřícího a slušného děvčete? Jaký názor máte vy? DISKUTUJTE!

Fotbal na Facebooku

Stahuj písně ze SuperStar!
Autor: Blesk.cz

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz