Pondělní selekce soutěžících byla opět tvrdá. Tvrdší než obvykle. A nejen tím, že adeptů ubývá a další dva museli zase vypadnout. Toto kolo vyhazovu totiž odkrylo i zákulisní vztahy, vzájemné sympatie zpěváků. I když zasvěcení tvrdí, že je to nejvíc semknutá parta ze všech dosavadních českých i slovenských SuperStar.

Fotogalerie
10 fotografií


Jatka začala jako obvykle. Divákům se připomněly nedělní výkony soutěžících, kteří byli jako vždy oblečeni v kostýmech z předešlého večera. Všichni na úvod zazpívali Haberovu, pro tuto SuperStar složenou hymnu a pak přišla na řadu porota. Ta se jednomyslně shodla, že nejslabší dívkou v soutěži je Paulína Ištvancová z Dolní Krupé. Pánům se z kluků jevil outsiderem Slovák Miro Šmajda a dámám Čech Ben Cristovao.

Určující verdikt diváků skrývala obálka, kterou notářka předala moderátorům. Jako první šel na pavlač postupujících jako vždy Martin Chodúr. A jako první byla vyřazena a napětí v čekárně ušetřena šestnáctiletá Paulína, jejíž otec napsal pro slovenský Nový Čas otevřený dopis, v němž tvrdil, že se bojí o svou rodinu. Čelí naléhání mafiánů, aby jeho dcera za velmi slušnou částku odstoupila ze soutěže...

Paulína Ištvancová se po výroku názoru poroty tvářila útrpně a odevzdaně. Svou roli oběti dohrála až do konce a završila ji ujištěním, že vlastně ráda odchází, protože už snad bude mít klid! Nebude lynčována novináři a i Dara (několik kol ji s Martou označila ze nejméně zajímavou) bude moct konečně spát... Daru Rolins tato invektiva poněkud šokovala a Paulína přednesla svůj song na rozloučenou. Se vzdorem Johanky z Arku zpívala lépe než v neděli.

Kolegové se s Paulínou rozloučili smutně, ale dost vlažně. Nikdo neplakal. Žádné velké emoce. Ty naopak byly v čekárně, kde se ocitli hned čtyři soutěžící: porotou chválená princeznička Monika Bagárová, která si tenhle stres užívala už podruhé (zatímco Jan Bendig kolaboval při představě jejího vyloučení mezi vyvolenými). Druhou dívkou byla Markéta Konvičková, jež v neděli zazářila. A pak tu na svou možnou smrt čekali dva kluci: naděje Slováků Denis Lacho a miláček žen Ben Cristovao.

Bena, jak se dalo předpokládat, fanynky podržely. Nečekal to a měl co dělat, aby se nezhroutil. Naštěstí postoupil i Denis. Mezi vyvolené se dostala i Monika Bagárová. Diváci odstřelili patnáctiletou Markétu Konvičkovou. Jejich verdikt ustála s elegancí lady. „Jsem příliš nenápadná, chápu to,“ říkala. Na rozdíl od Paulíny ji parťáci v soutěži obestoupili, objímali a plakali. Nejvíc Markétě povahou blízká Dominika Stará. Skromnost v showbyznysu příliš nefunguje, ale nese své lidské ovoce... I když měla pravdu Dara, která soudila, že Markéta je z dívek asi další nepříliš osobitou adeptkou na odchod.

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz