Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Přítel Dalík opuští Topolánka

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: map - 
24. září 2009
21:15

V každém případě s tebou stojím a padám – řekl podle policejních odposlechů expremiér Mirek Topolánek v létě 2004 Marku Dalíkovi. Teď se ukáže, jestli je to vážně tak.

Topolánkova spojka mezi politikou a byznysem oznámila, že končí. Prý už má plné zuby politiky. Poslední kapkou podle něj byly zveřejněné fotografie jeho pražského bytu, který prodává.

Dalík podle serveru Aktuálně.cz oznámil své rozhodnutí v úterý Topolánkovi. „Končím. Už nechci tímto způsobem dál fungovat. Poctivě platím vysoké daně, nepáchám žádnou trestnou činnost, přesto jsem ten nejhorší. Prostě už toho mám dost,“ řekl Dalík Aktuálně.cz. Zvažuje prý, že zamíří do ciziny.

399777:gallery:true:true

Topolánek byl často považován jen za loutku svého přítele Dalíka

Topolánek a Dalík byli deset let téměř siamská dvojčata. Z nevýznamného místního politika se během nich stal premiér a z jeho přítele lobbista, který stál u mnoha skandálů. Ačkoliv se všichni domnívají, že za Topolánka dělá špinavou práci a vybírá desátky za státní zakázky, důkazy pro to chybí. Během těch 10 let každopádně Dalík neuvěřitelně zbohatl. Svými penězi pak přikryl všechny skandály včetně pronájmu Toskánské vily z letošního léta.

jarypadlo ( 24. září 2009 23:06 )

Dali opouští Topolbuka a jde si hledat jiného přítele.Mirda holt bude MUSET bodat se svou TalMankou-tu dříve bodal TalRumcajs.Jenže Dali je Dali a jiný to neumí tak good jako on!Topol to nemá lehké,Dr.Uzle-poraďte.Děkuji.

pavelkraus68 ( 24. září 2009 22:37 )

Odpověď je zde ! http://www.tojesila.cz/cz/s16/c1599-SKANDALY-TOPOLA/n2205-Co-se-stane-kdyz-Topolanek-odejde

ermino ( 24. září 2009 21:55 )

a zbohatlý pan Topolánek s Dalíkem se výborně baví nad "balíčkem" úsporných opatření , který postihne obyčejné lidi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa