Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Policie už ví, jak se chlapeček (3) dostal pod sekačku!

Možná, že v místě, kde byla vysoká tráva, otec syna neviděl
Možná, že v místě, kde byla vysoká tráva, otec syna neviděl  (Autor: Infografika Blesk)
Autor: rys - 
4. srpna 2009
05:00

Před 14 dny přejela sekačka na trávu na Přerovsku chlapce (3). Usekla mu ruku a nohy. O ruku přišel, nohy mu chirurgové v olomoucké nemocnici snad zachránili. Policisté už vědí, jak se tragédie odehrála.

Muž sekal trávu, když se sekačkou uvízl ve výmolu. Synka, který si na zahradě hrál, údajně zahnal na pískoviště a chtěl sekačku z výmolu vyprostit. Nechal při tom běžet motor. Když pak nadzvedl zadní kola, stroj se rozběhl a dal se do pohybu. „Bohužel právě v ten moment před sekačku vběhl malý klučina,“ řekla přerovská policejní mluvčí Michaela Sedláčková.

Tým plastických chirurgů a traumatologů v olomoucké fakultní nemocnici potom chlapce více než patnáct hodin operoval. Chlapec má naději, že obě nohy budou v pořádku. „Rány se poměrně dobře hojí, nicméně stav zraněného je stále vážný,“ řekl v pondělí mluvčí olomoucké nemocnice Egon Havrlant.

kattynka ( 4. srpna 2009 12:20 )

ale taky si to nějak neumím představitjak se to vůbec stalo, asi mi chybí představivost.Jinak my většinou sekáme, po obědě, když děcka spí, jen párkrát jsme museli sekat s dětma a to manža sekal a já hlídala oba a nesměli na krok ode mě . Nicméně soucítím s malým i rodiči, musí to být hrozné, bych si to vyčítala celý život.

macan ( 4. srpna 2009 11:24 )

...já si pořád myslím, že tatínek vezl klučinu na traktoru, každopádně ať to bylo jakkoliv tatínek je potrestanej dost a klukovi to ruku nevrátí! A jestli lezl z traktoru dolů a zvedal ho, aby ho vyprostil, udělal tak jak tak chybu, že nechal běžet motor!

drobek ( 4. srpna 2009 10:20 )

Pozor je to PODVOD !!!! Za 79 kč

lipno ( 4. srpna 2009 09:20 )

Reakce je umístěna programem výše - PROČ - cenzor inteligenci NEMÁ?

lipno ( 4. srpna 2009 09:17 )

Jde jen o nalákání dalších pitomců, co pošlou přes stovku! Slovo "knihovna" neprojde cenzurou, ale toto ANO!

Zobrazit celou diskusi