Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Feťák hodil špalek na auto, zabil ženu, dostal doživotí!

Feťák a vrah
Feťák a vrah  (Autor: EPA)
Autor: INT, jos - 
20. května 2009
18:49

Ďábel z mostu, jak nazývají německá média narkomana Nikolaie H., dostal za odporný čin doživotí. Vrátit život mámě dvou dětí ale soud nemůže...

Jedenatřicetiletý feťák závislý podle deníku Bild na heroinu měl hodně špatnou náladu a tak se vyrazil pobavit k dálnici. S sebou si vzal šestikilový špalek a hodil ho na projíždějící auto.

Zabil třiatřicetiletou Olgu K. na místě spolujezdce před očima jejích dvou dětí a manžela. Ten zachoval pevné nervy a auto dokázal zastavit. Zachránil tak život sobě a dětem.

Vrah u soudu neprojevoval žádné emoce, není jasné, zda se proti rozsudku odvolá. Osudný večer mu chyběl heroin, ale přesto je za svůj odporný čin podle soudu odpovědný. Odvolá se? To se zatím neví.

gogo ( 21. května 2009 15:58 )

v našem absurdistánu.... A za kolik let by se vůbec jeho případ soudil .... Stále se tváříme jak je ten západ dokonalý, jak je pro nás vzorem, ale jsou oblasti, ve kterých se nebudeme s nimi měřit. A tou je i naše "justice" ... Od případu Čunek - Vesecká až po opilého řidiče - advokáta, u kterého se zjistilo, že to vše zavinilo jen pár kapek mediciny .... Je to hnus, hnus, hnus ....

gevi ( 20. května 2009 20:30 )

by se měly v Německu inspirovat. Dostal po právu doživotí. O pár desítek kilometrů vychoději, tedy u nás, by možná dostal podmínku za nedbalostní čin, protože by se nepodařilo prokázat, že měl v úmyslu někomu ublížit, natož pak zabít.

Zobrazit celou diskusi