Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Lola (27) měla problémy uživit své děti: Přidala se na OnlyFans a vydělává miliony!

Autor: rc - 
24. srpna 2022
23:06

Lola Masonová se stala maminkou, když byla ještě na střední škole. Postarat se o rodinu v tak nízkém věku nebylo jednoduché. Aby zaopatřila své potomky, rozhodla se, že si založí účet na OnlyFans. Úspěch nepřišel ihned, ovšem počet jejích předplatitelů stoupal a dnes sedmadvacetiletá maminka vydělává pořádný balík peněz. 

Když byla ještě na střední škole, tak jí lékaři sdělili, že nebude mít nikdy děti. Lola Masonová byla proto velmi překvapená, když v sedmnácti letech přišla do jiného stavu. Navíc měla problémy s páteří, takže nemohla pracovat. „Můj partner dřel, jak mohl, ale stejně jsme sotva vyšli,“ uvedla Lola pro Daily Star s tím, že v roce 2013 začala dělat modelku přes webkameru a o šest let později si založila účet na OnlyFans.

Přivydělala si, ale rozhodně se nejednalo o horentní částky. „Hodně jsem pracovala, sedm dní v týdnu, deset až čtrnáct hodin denně,“ popsala začátky v sexuálním průmyslu. „První polovinu své kariéry jsem strávila tím, abych dala do pořádku svůj život, splatila dluhy,“ popsala s tím, že až poté si mohla začít užívat vydělané peníze a začít šetřit pro své děti, aby byly zaopatřeny do života.

Po letech práce přišel úspěch a v současné chvíli prý vydělává až sedmiciferné sumy! Na TikToku se svěřila, že si koupila rodinný dům s pěti ložnicemi, a dokonce má i svá vysněná auta. Ovšem nejvíc hrdá je na to, že mohla svým dětem pořídit bydlení.

Video  Sex na pláži. Jaké pokuty za to hrozí v zahraničí?  - Videohub
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi