Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dcera (19) inspirovala mámu (37) k erotice: Společnými silami už vydělaly 3 miliony!

Autor: rc - 
28. června 2022
23:07

Neobvykle přátelský vztah mají matka s dcerou z Austrálie. Krásná Tiahnee (19) se už v osmnácti rozhodla vydělávat peníze prostřednictvím erotické stránky OnlyFans. Za prodej sexy fotek si přišla na pěkné peníze a nakonec myšlenka vydělávat slušnou sumu erotikou se zalíbila i její mámě Evie Leanové (37). Na stránce jsou nakonec obě dvě a společnými silami doposud vydělaly neuvěřitelných 2,9 milionu Kč.

Australanka Evie Leanová vychovává čtyři děti, ačkoliv na to vůbec nevypadá. Rodačka z Adelaide je ke svým dětem neuvěřitelně upřímná a má s nimi přátelský vztah. Dcera Tiahnee se jí může svěřit naprosto se vším. Dokonce i se sexuálním životem. Devatenáctiletá dívka se v roce 2020 rozhodla k odvážnému kroku. Založila si účet na stránce pro dospělé OnlyFans, aby si vydělala peníze.

„Ze začátku jsem byla naprosto proti tomu, aby si Tiahnee založila účet. Bála jsem se o její bezpečí,“ uvedla pro britský deník Daily Mirror Evie. „Zrovna dokončila školu a chtěla jsem, aby šla dál studovat, ale stejně si ho založila proti mé vůli,“ dodala máma. Nicméně její dcera jí prý ubezpečila, že se nebude fotit zcela nahá a tak se rozhodla, že jí nebude stát v cestě.

„Založila jsem si účet jen pár měsíců potom, co mi bylo osmnáct. Publikovala jsem na instagramu fotky v plavkách a vždy jsem se oblékala a fotila sexy snímky, takže jsem si řekla, proč nedělat to, co mám ráda a ještě vydělat. Probírala jsem to s přítelem, s kterým stále jsem,“ vysvětlila Tiahnee. Jelikož měla už hodně sledujících na instagramu a tiktokum úspěch přišel poměrně brzy. Jen za prvních dvanáct měsíců si vydělala 1,6 milionu Kč a právě tučný výdělek dokázal změnit názor její mámy.

Když viděla, jaký má její dcera úspěch, rozhodla se jít na OnlyFans taky. Účet si založila po novém roce a spolupráce s dcerou jí zaručila velký úspěch. Doposud dokázaly vydělat už 2,9 milionu Kč. Zatímco Tiahnee se drží zkrátka a nepublikuje nic odvážného, Evie se nebojí ukázat víc z holé kůže. Je to prý „úžasný způsob, jak vyjádřit svou sexuální stránku a ještě se pobavit,“ popsala svou novou práci.

Video  Ikonické scény: Ikonické krásky 80. let  - Videohub
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi