Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sexy závodnice se vzdala rychlých aut a dala se na OnlyFans: Vydělává statisíce denně!

Autor: rc - 
15. května 2022
17:51

Milovnice adrenalinu Renee Gracieová jako automobilová závodnice vydělávala 8 800 britských liber (víc jak 259 tisíc Kč) ročně. Ačkoliv kráska z Austrálie závodění miluje, vzdala se ho poté, co začala být úspěšná na erotické stránce OnlyFans, kde si vydělává miliony za rok. Na stránce pro dospělé zveřejňuje svůdné fotky a videa. Od svých fanoušků se prý každý týden dozví o nějaké nové fetiši.

Vévodila závodním dráhám a nyní sklízí obrovský úspěch u uživatelů erotické stránky OnlyFans. Australanka s havraními vlasy Renee Gracieová má na OnlyFans miliony fanoušků, kteří jsou ochotni platit za její fotky v krajkovém prádle. Dokonce se kvůli tomu vzdala i svého milovaného závodění. Pro britský deník DailyStar se svěřila, že jako erotická modelka si vydělá daleko víc peněz. Jako závodnice brala pouze 8 800 liber ročně (víc jak 259 tisíc Kč), ale díky velké základně věrných fanoušků, kteří baží po dalších videích a fotkách, si přijde klidně na 13 400 britských liber (víc jak 394 tisíc Kč) denně!

Někteří fanoušci mají zvláštní požadavky, které jim Renee ráda splní. Ovšem musí si za to připlatit! Sama prý ale nemá žádný fetiš. Práce je ale práce, a tak když klient zaplatí, splní mu jeho přání. Každý týden se prý dozví o nějakém novém fetiši, který neznala. Někteří požadují „běžné" fetiše jako je latexové oblečení, nebo nohy.

Nepovažuje se ale za pornohvězdu. Na OnlyFans je dva roky. Není však prý vyloučené, že se vrátí k závodění.

VIDEO: Eliza si díky lechtivým fotkám přijde nejen na slušné peníze, ale nutí ji dbát o svůj zevnějšek.

Video  Eliza si díky lechtivým fotkám přijde nejen na slušné peníze, ale nutí ji dbát o svůj zevnějšek.  - Instagram/@elizarosewatson
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi