Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nestydatá kráska (27) na mostě ukazovala prsa řidičům: Riskovala zatčení!

Autor: rc - 
17. května 2022
22:17

Britská erotická modelka Billie Louise nedráždí fanoušky jenom na sociálních sítích, ale rozhodla se ukázat své vnady i na veřejnosti! V anglickém Kentu vběhla na dálniční most, sundala tričko a řidičům ukázala svá prsa! Odvážným činem přitom riskovala, že ji zatkne policie a skončí v base.

Řidiče v britském hrabství Kent dovádí k šílenství blonďatá kráska, která na sociálních sítích vystupuje pod jmeném Billie Louise. Sedmadvacetiletá Britka má obrovský úspěch na erotické stránce OnlyFans, kam publikuje videa a fotky, na nichž se nebojí ukázat kůži. 

V dubnu na Twitteru zveřejnila krátké video, ve kterém jde po dálničním mostě. Na sobě má šedé tepláky a tričko, když zničehonic přistoupí až k zábranám a tričko vyhrne nahoru. Přitom mává rukama, aby upoutala pozornost. „Dneska jsem si užila zábavu na mostě a myslím, že se to kamioňákům líbilo,“ napsala k videu.

Odezva od jejích fanoušků na sebe nenechala dlouho čekat. „Sakra! Zmeškal jsem to. Zpříjemnilo by mi to týden, krásko,“ napsal jeden z nich. „Přeji si, abych byl na té dálnici,“ napsal další. „Jako americký kamioňák bych rád řekl, díky za tvou službu,“ okomentoval video další fanoušek.

Odvážný kousek zopakovala znovu v sobotu 14. května. Jak ale upozorňuje deník Daily Star, dovádění na mostě by modelku mohlo dostat do pořádných problémů. Za odhalování na veřejnosti by mohla skončit v klepetech, a dokonce strávit až dva roky za mřížemi.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi