Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hrůza po sexu: Alergen z ořechů se do krásky dostal partnerovou ejakulací!

Autor: rix - 
16. dubna 2022
19:03

Měl to být den plný vášně, místo toho ale přišel doslova šok. Onlyfans modelka Lucy Banksová z Austrálie utrpěla po sexu s přítelem silnou alergickou reakci. A na co že byla kráska alergická? Na oříšky, které před milováním snědl její partner! Šťabajzna, která si vydělává přes milion tři sta tisíc korun měsíčně prodejem svých žhavých snímků, teď o riziku varuje ostatní. 

Lucy alergická reakce naprosto zaskočila a doslova zruinovala její den plný hříchu. „Přítel předtím snědl arašídy a přeneslo se to na mě. Vůbec jsem netušila, že je to možné,“ uvedla do teď ještě udivená krasavice. Na zamýšlení se ale nebyl čas, dívka musela urychleně za lékařkou.

Doktorku její intimní problém pobavil. „Zavolala několik kolegů, aby se jich zeptala na názor, ale nemohla se přestat smát,“ vzpomínala Onlyfans hříšnice s tím, že jde prý o velice vzácný jev, který zaskočil i profíky v oboru. Aby se něco podobného nepřihodilo i dalším párům, informuje Lucy o riziku na internetu. 

„Nikdy předtím jsem neslyšela o potravinových alergenech, které přenášejí a negativně ovlivňují partnery prostřednictvím ejakulace,“ vysvětlovala. „Ti s mírnými nebo středně těžkými alergiemi si s největší pravděpodobností ničeho nevšimnou, ale pokud máte závažné anafylaktické reakce na určité potraviny, pak bych s vaším partnerem učinil zvláštní opatření, abyste se ujistili, že nesnědli nic, co by mohlo vyvolat negativní reakci,“ upozornila. 

Teď už je Banksová naštěstí v pořádku a může se věnovat nejen svému partnerovi, ale i svým fanouškům na platformě Onlyfans. Vydělávat si svým tělem se rozhodla v roce 2019, když sekla s předchozím vztahem a prací. Vydělané miliony jsou pro ni mostem ke svobodě. „Mám čas na rodinu, můžu si koupit nový dům a hračky pro děti, aniž bych se starala o to, kolik peněz mám na účtu,“ dodala Lucy pro deník Daily Mail.  

Wells ( 17. dubna 2022 20:27 )

Příště ten zadek vystrkovat nebude. 😀

ivalen ( 16. dubna 2022 21:47 )

měl jsem úplně stejnou úvahu

zelvik22 ( 16. dubna 2022 19:41 )

Ono to spíš bude prozaičtější - nejspíš se spolu líbali a jestli měl chvíli před tím buráky, měl ještě ten alergen v puse. Ten ejakulát je blbost, tam než by to došlo, tak to chvíli trvá.

Zobrazit celou diskusi