Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Exmilenka Hefnera: Načapala jsem ho s naším psem!

Autor: pma - 
6. dubna 2022
05:26

S šokujícím prohlášením přišla bývalá přítelkyně Hugha Hefnera (†91), Sondra Theodore (65). Magnáta prý v minulosti načapala v jeho sídle, jak na pokoji przní jejich psa! A nebyl to jediný děsivý incident, který se v sídle se psem stal.

Americká modelka Sondra Theodore (65) chodila v letech 1976 až 1981 se zesnulým sexuálním magnátem a zakladatelem legendárního Playboye Hughem Hefnerem. V pondělní epizodě Secrets of Playboy pro televizi A&E Network uvedla, že měla svého milého načapat, jak sexuálně zneužívá jejich psa! K bizarnímu incidentu mělo dojít v Playboy Mansion, kde Hefner až do své smrti v roce 2017 žil.

Psi prý mají také potřeby

„Vešla jsem do jednoho z pokojů a viděla ho, jak je na našem psu. Řvala jsem na něj ,Co to děláš'?“ popisuje v pořadu Sondra. Jeho odpověď ji ale vykolejila. „I psi mají své potřeby,“ řekl údajně magnát. „Už jsem ho nikdy nenechala samotného se psem. Nemohla jsem uvěřit tomu, co jsem viděla,“ dodala zděšená expřítelkyně.

Orální sex se psem?!

Sexuální zneužití psa se prý ale v domě odehrálo podle britského denníku The Sun znovu. Bývalá zaměstnankyně Playboye, PJ Masten, která ve společnosti pracovala v letech 1972 až 1982 prohlásila, že v domě slasti došlo i k dalším zvrhlostem. Do Playboy Masion přijela tehdejší hvězda, herečka Linda Lovelaceová (†51). Měla být údajně opilá a pod vlivem drog. „Najednou se v místnosti zničehonic objevil německý ovčák. Přítomní herečku natolik zmátli, až ji přiměli dělat tomu psu orální sex,“ popisuje hrůzné zážitky z domu slasti PJ Masten.

Další chlupáč byl závislý na kokainu

Hefnerova expřítelkyně Sondra také v epizodě Secrets of Playboy uvedla, že jiný pes se v sídle stal závislým na kokainu. Drogy byly v budově všude a pejsek měl do jedné z lahviček v sídle strčit čumák. „Ten pes to cítil i z druhé strany místnosti. Museli ho zamykat, když kolem byli nějací lidé. Měl pak tendenci jim olizovat nos,“ popisuje Sondra. A z lásky to podle modelky prý rozhodně nebylo.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi