Modelka Holly Madisonová rozvířila vody už o několik dní dříve, když v novém dokumentu Secrets of Playboy prozradila detaily ze svého života v sídle Playboye. Podle jejích slov tehdy nebylo o co stát –⁠ dívky byly mnohdy zdrogované, aby poskytly mužům, cokoliv chtěli. 

Teď vyrukovala s další zpovědí, ze které zakladatel Playboye Hugh Hefner nevychází vůbec dobře. V podcastu Power: Hugh Hefner prozradila, jak vypadala jejich první společná noc. A podle jejích slov se jednalo o pořádně traumatickou zkušenost.

Madisonová věděla, že jedna z Hefnerových přítelkyň nedávno sídlo opustila. Doufala tedy, že by mohla zaujmout její místo, a z celého večera byla nervózní.

Hefner pozval Madisonovou, aby s ním strávila noc v jeho klubu. „Netušila jsem, jak to mezi sebou mají sexuálně. Věděla jsem, že tam něco bude, a byla jsem na to připravená. Ale nebyla jsem připravená na to, co se stalo,“ popsala modelka, která byla v letech 2001 až 2008 jednou z Hefnerových přítelkyň. 

„Nepočítala jsem s tím, že tu noc budu mít sex. Myslela jsem si, že půjde prostě o první rande –⁠ i když očividně ne úplně klasické první rande,“ svěřila se. 

Natlačil se na mě

Madisonová se pak z klubu spolu s Hefnerem a několika dalšími ženami přesunula do sídla Playboye. „Myslela jsem si, že prostě uvidím, jak to chodí. Když mi to nebude příjemné, nebudu se muset zapojovat a prostě se rozhodnu, jestli je to něco, co chci, jestli se vrátím na rande č. 2,“ popsala modelka své tehdejší představy. 

Nakonec to ale dopadlo úplně jinak a měla s Hefnerem sex. „Rozhodně jsem nepočítala s tím, že půjdu první, ale byla jsem hrozně opilá,“ svěřila se. „Natlačil se na mě. Když bylo po všem, bylo mi hrozně trapně, cítila jsem se ponížená. Mělo to na moji psychiku mnohem větší vliv, než jsem si myslela,“ přiznala. 

Trauma na celý život

Modelka popsala, že ji silně ovlivnilo, že o tom všichni věděli. Hefner jí prý připadal velmi inteligentní a líbil se jí, nevadilo by jí proto dát se s ním dohromady. Faktor úzce provázané skupiny lidí jí ale nebyl vůbec příjemný. „Najednou mi připadalo, že to o mně všichni budou vědět, a hrozně mě to děsilo,“ popsala. 

Právě kvůli tomu prý nakonec tehdy zůstala. „Říkala jsem si, že tohle už nesmažu, takže z toho aspoň můžu něco získat,“ uvedla s tím, že se druhý den ráno zeptala Hefnera, jestli se může nastěhovat, a on souhlasil. 

„Připadalo mi, že dostat z té situace to, co chci, mi dodalo alespoň nějaký respekt. Cítila jsem, že když to neudělám, bude mě ta zkušenost jenom pronásledovat,“ svěřila se modelka.

VIDEO: Poslední manželka Crystal Harris, kterou si vzal v roce 2012

Video
Video se připravuje ...

Poslední manželka Crystal Harris, kterou si vzal v roce 2012 youtube/Pikata TV

Fotogalerie
45 fotografií