„Dnes by měl Jirka 57 let. Probírám se fotkami, je jich tolik…“ prozradila na instagramu krásná představitelka princezny Jasněnky Kuklová o bývalém muži, který by narozeniny oslavil 13. prosince.

„První fotka mi připomněla, jak rád ochutnával vše neznámé, a tak si dal v Turecku nějakou hodně ostrou místní specialitu. Hned ten první den a bylo mu z toho tak zle, že do konce pobytu byl na dietě. Zhubl a moc se mi takhle líbil,“ odhalila fanouškům své vzpomínky.

„Na druhé fotce je na lanovce ve Špindlu s naší jezevčicí Amy. Když jsem ji jako štěně přinesla domů, zlobil se, a jak to tak bývá, pak tvořili nerozlučnou dvojici,“ usmívala se Míša.

„Třetí fotka je z Thajska, které miloval. Čtvrtá fotka je návrat z premiéry pohádky Z pekla štěstí na Mallorce. Pátá z časů, kdy jsme ještě naši budoucnost viděli růžově. Šestá u nohou Eifellovky v Paříži,“ popsala snímky ze společného života s Jiřím Pomejem, s nímž byli svoji v letech 1994–2007. Poté se herec, producent a dabér oženil ještě dvakrát, než v únoru 2019 podlehl rakovině.

Na sedmém snímku pak Jiří není zachycen sám, ale s dalšími osobnostmi, které už tento svět opustily. Z poslední fotky mě mrazí. Zleva: Karel Svoboda, Jirka, (ředitelka Planet Hollywood - doufám, že přeživší), Zdeněk Borovec a Ivetka Bartošová, když byla ještě v plné síle, kráse a netušila, že bude jednou Jirka jejím mužem,“ vysvětlila Kuklová a netajila se tím, že jí je z toho úzko.

„Někdy mi bývá smutno, že odešlo z mého života už hodně veliké množství lidí. Jako by se s jejich odchodem přítomnost teprve skutečně stala minulostí. Čím dál raději se vracím do vzpomínek a prožívám některé životní okamžiky znovu. Jsou to setiny vteřin, které mě přenesou, ale v ten moment tam jsem. Přítomně a živě. A někdy se vzápětí dostaví zvláštní stesk a bol, jak nám ten vyměřený čas rychle ubývá. A ty vzpomínky…dostavují se mi jen ty pěkné. Milá převeliká bando z poslední fotky, přeju tam nahoru parádní narozeninovou oslavu,“ dodala procítěně brunetka.

VIDEO: Michaela Kuklová: Na Fantoma dorazila s krásnou maminkou

Video
Video se připravuje ...

Michaela Kuklová: Na Fantoma dorazila s krásnou maminkou David Turek

Fotogalerie
56 fotografií