Michaela Kuklová věří v energii a matematiku, a tak když potkala autora knihy, jež popisuje příběhy nemocí z data narození, tak si nechala udělat rozbor. 

Žádné věštění, nadpřirozeno a klasická numerologie, ale kódy. Nechala jsem od autora knihy Michala Brozmana vypracovat několik rozborů členů naší rodiny, včetně mého a syna Romiho. (Vypracuje je rád i vám) Nečekala jsem, s jakou přesností budou vystiženy rysy našich osobností - nedostatků i předností s doporučením, jakými barvami se obklopovat, co jíst a jak se sebou pracovat, aby člověk harmonizoval své energie a mohl se uzdravit, či zdravý a silný udržet,“ svěřila se herečka na sociální síti. 

VIDEO: Kuklová o svatbě: Prozradila, jak daleko je v plánování!

Video
Video se připravuje ...

Kuklová o svatbě: Prozradila, jak daleko je v plánování! Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Instinktivně jsem třeba cítila co jíst a najednou se mi to potvrdilo. Navíc jsem se zorientovala sama v sobě, v tom, co přitahuji do svého života, jak reaguji na situace atd., a to všechno mi bylo podáno s pochopením a laskavostí,“ pokračuje Míša. 

Zda rozbor hrál také roli v rozchodu s o několik let mladším Josefem, neupřesnila, ale momentálně je Kuklová bez přítele. 

Fotogalerie
40 fotografií