Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Malý Nicolas spěchal na svět: Aprílový novorozenec se narodil ještě před příjezdem záchranářů

Aprílový novorozenec se narodil ještě před příjezdem záchranářů (vzadu ilustrační foto, vpředu novorozený Nicolas)
Aprílový novorozenec se narodil ještě před příjezdem záchranářů (vzadu ilustrační foto, vpředu novorozený Nicolas)  (Autor: ZZS KHK/Blesk David Malík)
Autor: jel - 
2. dubna 2022
12:39

Záchranáři z Královéhradeckého kraje spěchali 1. dubna kolem třetí hodiny ranní k porodu. Na místě byli sice za pouhé čtyři minuty, ale to už byl malý Nicolas na světě. Do života mu popřáli hodně zdraví i legrace.

O překotném porodu malého chlapečka informovali v pátek záchranáři na sociálních sítích. Uvedli, že maminka zavolala na tísňovou linku před třetí hodinou ranní. „Sanitka byla na místě za čtyři minuty. Přesto záchranáři moc práce neměli,“ informovali zdravotníci. Doplnili, že rodiče porod synka zvládli jen za pomoci operátora a naštěstí bylo vše bez problémů. Když sanitka dorazila klučík byl už u maminky v náručí a krásně brečel.

Jak záchranáři upozornili, skutečně se nejednalo o aprílový žertík. Malému hošíkovi pak popřáli mnoho štěstí v životě a samozřejmě i humor, když už se narodil v takovýto den. „Přejeme celé rodině hodně zdraví a Nicolasovi už napořád veselé narozeninové dny plné vtípků a legrace,“ uzavřeli pěkný příběh zdravotníci.

kralovna-vsech-mori ( 2. dubna 2022 14:26 )

Čau chlape mrňavý. Tak to budeme mít narozeniny stejně. Přeju ti hodně štěstí v celém životě.

Zobrazit celou diskusi