Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Zhýčkané čivavy nosí luxusní oblečky: Pes Romeo se pyšní bundou z pravého zlata!

Autor: rc - 
21. března 2022
05:15

Neobvyklý luxus svým pejskům dopřává Leone Gallerová (54) z anglického Kentu. Své milované čivavy ráda hezky obléká, a tak pejskové Romeo a Reggie chodí v kašmírovém svetříku a pijí pouze balenou vodu. Dokonce Romeovi koupila i bundičku za neuvěřitelných 5 tisíc liber (více než 145 tisíc Kč). Módní kousek je z pravého zlata.

Rodačka z anglického Kentu své dvě čivavky Romea a Reggieho miluje a ráda jiim kupuje luxusní dárky. Za posledních šest let prý za jejich oblečení utratila víc než 30 tisíc liber (tj. v přepočtu přes 870 tisíc Kč). Její obsese pro oblečky pro domácí mazlíčky ještě vzrostla, když viděla pořad s názvem „Nejdražší dárky světa roku 2018.“

Bunda ze zlata

Svým dvěma čivavákům kupuje kašmírové svetříky a kravaty. Romeovi také pořídila bundu z pravého zlata. Zaplatila za ni v přepočtu více než 145 tisíc Kč. Obleček mu prý koupila na jeho svatební den, jelikož její pes se dokonce „oženil“ s fenkou Delilah, která žije v USA.

Vlastní skříň

Sobě by prý nikdy nic tak drahého nekoupila, ale do svých malých zlatíček to klidně investuje. „Máme tendenci neutrácet příliš mnoho peněz za naše oblečení,“ uvedla pro britský deník Daily Mirror a dodala, že se ráda s nazdobenými pejsky předvádí na procházkách. Nejdříve prý kupovala čivavám levné oblečení, ale pak narazila na hedvábnou bundičku, která jí padla do oka, a tak koupila hned dvě, aby měli pejskové stejné. Dala za ně 6 500 liber. (tedy přes 189 tisíc Kč).

„Mí psi pro mě znamenají všechno. Synové mi už vyrostli, takže to jsou moje děti,“ vysvětlila Leone. Jejímu manželovi Steveovi to prý vůbec nevadí. Naopak její nákupy schvaluje. Žena oblečení pejsků ukládá do speciální skříně, ale nejdražší kousky má vystavené v obýváku.

VIDEO: Dojemný příběh Bobbieho, který urazil 4 000 km za svou rodinu   

koliaska ( 28. června 2022 15:16 )

Když si to někdo může dovolit, tak proč ne. Je ale pravda, že čivavy jsou celkem náročná plemena. Kamarádka má právě čivavu a říkala, že například co se týče žrádla, tak je hodně náročná. Prý jí musí kupovat i nějaké speciální granule. Asi něco jako to, o čem píší třeba tady: http­s://hob­bio.cz­/gra­nule-pro-civavy/

lekno ( 21. března 2022 12:54 )

Čivava, york patří k pejskúm bez podsady, tudíž v zimě se jim teplý obleček hodí - což doporučují také veteřináři. Ale přehánět to s množstvím oblečkú a drahých doplnkú není třeba. No, když je dle majitelky rozumné utrácet tolik peněz na tohle, jejich postoj, jako také - jejich finance. Někdo zbytečně utratí majetek třeba ve výherních automatech, jiný zase na své domácí miláčky. Každý má své priority..

Zobrazit celou diskusi