Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Influencerka (25) šokovala sociální síť: Svému pejskovi nalepila na drápky umělé nehty!

Autor: rc - 
19. dubna 2021
11:01

Sociální síť TikTok šokovala influencerka Maritza Rubalcavová (25) z americké Kalifornie. Milovnici psů, která má čivavu Coco, napadlo, že by na drápky své pětileté fenky mohla nalepit umělé nehty. Video, v němž nehty fence aplikuje, publikovala na sociální síť. Video získalo tři miliony zhlédnutí a v uživatelích sociální sítě vyvolalo rozporuplné pocity. Zatímco někteří chovatelce nadávají, že je to týrání zvířat, jiní to označují za roztomilé.

Martiza Rubalcavová pocházející z Kalifornie před obchodem své matky našla v krabici vystrašené štěňátko čivavy. Drobné fenky se jí zželelo, a tak se rozhodla ji adoptovat. Fenka, kterou pojmenovala Coco, se stala jejím dítětem. Pětadvacetiletou ženu teď jednou napadlo, že by své fence mohla vyrobit mini umělé nehty a přilepit jí je na drápky.

„Coco je moje miminko a jednoho večera jsme můj manžel a já mluvili a napadlo nás, že by bylo roztomile vyrobit jí drobné umělé nehty. Udělala jsem to jen pro zábavu a bylo to divné, ale dopadlo to dobře. Miluje být hýčkaná a opravdu si užívá chvíle, kdy jí lepím nehty na její tlapičky,“ uvedla pro britský deník Daily Mail Maritza s tím, že aplikace nehtů trvá čtyřicet minut.

Procesem se pochlubila na sociální síti TikTok a video se stalo virálním. Viděly ho tři miliony lidí a vzbudilo rozruch. Někteří lidé to označují za týrání zvířat. „Je to zneužívání zvířat,“ napsal jeden z uživatelů sociální sítě. „Je šílené, že moje videa s Coco a jejími nehty se stala virálními. Nikdy bych to nečekala. Hodně lidem se ta myšlenka líbí, ale některým ne. Někteří lidi byli v šoku z toho, co dělám, ale je to jen pro zábavu. Nikdy bych Coco neublížila. Nikdy jsem nic takového předtím neviděla, takže možná proto to některé tak šokovalo,“ uvedla Maritza s tím, že se v říjnu minulého roku rozhodla založit business s nehty pro pejsky. „Hodně lidí o ně projevilo zájem, tak jsem se rozhodla vytvořit kolekci,“ pochlubila se novým businessem Maritza s tím, že výtěžek z prodeje věnuje organizaci na záchranu zvířat.

VIDEO: Jak husky Balto zachránil aljašské městečko před smrtelnou epidemií

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi