Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Krásce hrozilo, že nebude nikdy chodit: Dnes je z ní úspěšná podnikatelka a cukrářka

Autor: shp - 
1. dubna 2021
11:03

Při pohledu na výtvory Morgan Lewisové (19) se sbíhají každému sliny. A to hned dvakrát. Laskominky krásné Angličanky z Attleboroughu v hrabství Norfolk jsou totiž zároveň sladkostmi, ale také i likéry nebo dalšími alkoholickými nápoji. Není se proto čemu divit, že se během lockdownu byznysu sympatické dívky daří. Ne vždy to s ní ale vypadalo růžově.

Video  Krásce hrozilo, že nebude nikdy chodit. Dnes je z ní úspěšná podnikatelka a pekařka.  - Instagram
Video se připravuje ...

Když se Morgan narodila, měla deformované nohy. Projevil se u ní pes equinovarus, což je vrozená vada, která způsobuje velké ohnutí chodidel. Lékaři její rodiče varovali, že možná nikdy nebude moci chodit. Ona se však už jako dítě s nepřízní osudu poprala. Podstoupila několik zákroků, po nichž se jí chodidla naštěstí srovnala.

Doktoři říkali rodičům, že nikdy nebude chodit

Lidé mi říkali, že nikdy nebudu moci tančit, a to jsem byla studentkou múzických umění. Doktoři dokonce řekli mým rodičům, že nikdy nebudu pořádně chodit. Dneska celý den peču, stojím na nohách a neřekli byste, že se mnou bylo něco v nepořádku,“ řekla Morgan podle webu Metro. K pečení ji poprvé inspirovala au pair z Francie.

Ta s její sestrou Atlantou-Jeane pekla jablečné koláče. Morgan ale brala pečení vážně už jako dítě. Ve 12 letech absolvovala na letním táboře kurz pâtisserie. „Vždy jsem byla zapálená pro pečení,“ prohlásila Morgan, která nakonec opustila vysokou školu, protože pro ni prostě nebyla. Studium ji nebavilo a vždy se k němu musela přemáhat.

Studium ji nikdy nebavilo

Vždy jsem měla se školou potíže. Jediné předměty, které mi šly, byly divadelní umění a potravinářská technika, protože byly praktické. Zastávám názor, že ne každý se hodí pro systém vzdělávání. Jsem více kreativní než předurčená k tomu, abych seděla v lavici,“ uzavřela Morgan. Její obchod Bakeaholics je velmi populární a má často zcela vyprodáno. Na instagramu její pekařský um sleduje více než 15 tisíc lidí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi