Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexy motorkářka zděsila fanoušky: Z krásné zrzky se vyklubal padesátiletý chlap!

Autor: shp - 
18. března 2021
15:33

Pro fanoušky je nejhorší, když se zklamou ve svých idolech a hrdinech. Své o tom ví příznivci japonské motorkářky Azusagy Kuyakiové. Na sexy zrzku, která ráda svírá ve svých pevných stehnech silné stroje, totiž prasklo, že je ve skutečnosti padesátiletý chlap. No jejda.

Motorkářka kolem své osoby vytvořila prakticky kult oddaných fanoušků. Jenom na twitteru má přes 18 tisíc sledujících lidí. „Miluji skotačení na motorkách,“ psala podle webu Daily Star údajná fešanda. Její příznivci nemohli z toho, jak krásně vypadá. Není se čemu divit.

Jejím krásným dlouhým zrzavým vlasům, něžným ženským rysům, roztomilému úsměvu a stylovému make-upu by nepodlehl málokdo. Jenže nic nebylo tak, jak se na první pohled zdálo. Ausaga totiž není mladá kráska, ale už padesátiletý chlap. Z podvodu usvědčila lháře japonská televize.

Pravé byly na "motorkářce" jen vlasy

Ta ho totiž chytře sledovala až do okamžiku, kdy zastavil s motorkou a sundal si helmu. Okamžitě bylo jasné, že muž schválně tahal své fanoušky za nos. Jediné, v čem je nebalamutil, byla jeho hříva. Kštici má skutečně zrzavou a táhne se mu až na záda. Podvodník se k nečestným praktikám přiznal.

K tomu, aby měnil svůj vzhled, používal aplikaci FaceApp a grafický program Photoshop. „Nějakého strýčka na motorce by nikdo nesledoval,“ prohlásil po odhalení muž. Přiznal se také k tomu, že ho celá habaďůra nesmírně bavila. Okamžitě totiž vzrostl počet jeho fanoušků, lajků i sdílených postů.

Pozorní si všimli omylů

Někteří pozornější jedinci si všimnuli toho, že jde o podvod. Japonec si totiž jednou zapomněl změnit ruku, která vypadala dost mužsky. Jindy zase opomněl upravit odraz v zrcátku. „Tohle je důvod, proč nemůžete věřit sociálním sítím,“ uvedl jeden z fanoušků motorkářky. Samozřejmě tak učinil na sociální síti.

Video: Po Turecku na motorce

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi