Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mladík (17) jel ve svém lamborghini 193 km/h: Napálil to do krásné sekretářky (†32) a zabil ji!

Autor: shp - 
24. února 2021
13:20

Oblíbená a krásná sekretářka zemřela při děsivé autonehodě v kalifornském Los Angeles. Život Monique Munozové (†32) vyhasl poté, co do jejího automobilu narazil mladistvý řidič (17) ve svém voze luxusní značky Lamborghini.

Web Daily Mail uvedl, že mladík narazil ve svém luxusním bouráku do vozu recepční v rychlosti 193 km/h. Žena neměla nejmenší šanci přežít a na místě podlehla svým zraněním. Nezletilý řidič, jehož jméno nebylo z legálních důvodů zveřejněno, utrpěl lehčí poranění.

Policie portálu sdělila, že prozatím nebyl v případu nikdo obviněn, ale potvrdila, že hlavním faktorem střetu dvou vozů byla nepřiměřená rychlost. „Měla srdce ze zlata, nikdy nikomu neublížila, dělala všechno, co měla,“ řekl o své nevlastní dceři TV CBS otčím Isaac Cardona.

Závody v lamborghini

„Děcka závodí na ulici v lamborghini, sedmnáctiletý kluk jede v lamborghini 193 kilometrů za hodinu, vrazí do ní a zabije ji. Nesmyslné. Chci, aby byl souzen podle zákona,“ dodal. Jeho dcera seděla za volantem stříbrného vozu Toyota Lexus, jenž byl po nárazu silně zdemolován.

„Až policista nám zvedl její telefon, protože jsme volali a volali, přemýšleli jsme, kde je, protože měla být už dávno doma,“ dodal Cardona pro TV ABC7. Přátelé a rodina na místě fatální tragédie zorganizovali vigilii. Příbuzní nyní doufají, že bude viník tragédie potrestán.

Rodina volá po spravedlnosti

„Rodina a přátelé byli její život, nikdy nezmeškala rodinnou sešlost nebo možnost pomoci kamarádovi. Ve svém srdci neměla nic jiného než lásku a laskavost. Jsme všichni šokováni a nedokážeme se smířit se skutečností, že nás nečekaně opustila,“ dodala rodina.

zlymikes ( 24. února 2021 17:33 )

Podle Blesku je každá baba krásná, dokonce i Jolka Krásná a senátorka Myrka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání