Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Dojemné foto: Mladík se zřítil do rokle, jeho psi ho odmítli opustit a čekali věrně až do konce

Autor: jel - 
26. dubna 2020
16:22

Talentovaný tatér z amerického New Yorku, Kris Busching (†33), miloval přírodu a nebezpečné túry. Jedna taková se mu však stala osudnou, na výletě se totiž on i jeho dva psi Tonka a Little P ztratili. Ve snaze dostat se k pitné vodě se Kris zřítil do rokle a zemřel. Jeho věrní psi u mrtvého těla zůstali, dokud je nenašli záchranáři.

Tři dny byli ztraceni v coloradských horách bez jídla a vody. Kris si všiml potoka na dně kaňonu, při nebezpečném sestupu se však společně se svými psy zřítil a zemřel. Pejsci přežili, avšak Tonka si zlomila tlapku a Little P si poranil čelist, oba společně však odmítli opustit mrtvé tělo svého milovaného páníčka.

Poté, co je nalezli záchranáři, nechtěla se zvířata odloučit ani od sebe navzájem. Dojemná fotografie ukazuje, jak se dotýkají svými čenichy. Zatím jsou oba mazlíčci každý v jiné adoptivní rodině, ale pouze do té doby, než se plně uzdraví. Krisova rodina se bohužel nemůže o oba pejsky postarat. Agentura, která jim má nalézt nový domov, sdělila, že chce nalézt majitele, který si adoptuje oba dva pejsky, aby mohli být i nadále spolu.

„Všichni jsme zničení a nedokážeme ani popsat prázdnotu a bolest, kterou cítíme,“ napsal bratr zesnulého, Dave. „Kris byl velmi talentovaný a nadějný člověk, měl velké sny. Miloval extrémní životní styl a přírodu. Zemřel tam, kde to miloval,“ dodal nešťastný sourozenec.

kravanebeska ( 26. dubna 2020 20:29 )

Dve tridy zakladky ma, je to snad malo?!

Zobrazit celou diskusi