Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jak se vyhnout sociálnímu kontaktu při venčení? Za tyhle páníčky to dělá dron

Autor: jel - 
25. dubna 2020
14:04

Během karantény se mají lidé co nejvíce vyhýbat sociálnímu kontaktu, aby toto pravidlo dodrželi, rozhodli se majitelé tří psů plemene husky jednoho ze svých miláčků poslat na vycházku s dronem.

Nika, devítiletá fenka plemena husky, byla v americkém Wisconsinu poslána na vycházku jenom s dronem, který se vznášel nad ní, zatímco její majitelé Jonathan a Kaitlin zůstali doma.

Video neobvyklé psí vycházky přidali majitelé na sociální síť Instagram. "Venčení psů během vyhýbání se sociálnímu kontaktu: edice dron. Geniálnost, lenost nebo trochu bláznivé?" stojí v komentáři u příspěvku. 

"To je skvělý psík, myslím, že ten můj by tohle nezvládl," napsal k příspěvku jeden z uživatelů. Video z venčení pomocí dronu není jediné vtipné video, které majitelé na instagram přidali, na jiném je vidět Kaitlin, jak své mazlíčky venčí v kostýmu jednorožce.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Social distance dog walking: drone edition! Genius, lazy, or a little bit crazy? #QuarantineDogWalking . . . . For video use please contact licensing@jukinmedia.com.

Příspěvek sdílený Huskies | NIKA & KIRA (@2husketeers),

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi