Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hororové snímky z nemocnice: Mrtvá těla se hromadí na chodbách, márnice jsou přeplněné

Autor: rc - 
6. dubna 2020
15:09

Šokující fotografie jako z hororového filmu zachycují situaci v americkém New Yorku. Na snímcích, které ukazují krutou realitu pandemie, jsou mrtvá těla zabalená v oranžových pytlích na nosítkách, odložená v nemocniční chodbě! Newyorské márnice praskají ve švech a těla už není kam dávat.

Epicentrem nákazy koronavirem se stalo ve Spojených státech jedno z nejlidnatějších měst New York. Nemocí covid-19 se ve městě nakazily desetitisíce lidí a tisícovky mu podlehly. Newyorské úřady vydaly hororové fotografie, které pochází z nemocnice Wyckoff Heights Medical Center ležící v newyorském Brooklynu.  

Počet úmrtí kvůli nákaze neustále stoupá a márnice jsou přeplněné. Mrtvá těla není kam ukládat, a tak často končí na chodbě. Chodby zmíněné brooklynské nemocnice jsou tak zaplavené mrtvými těly zabalenými do oranžových vaků, které čekají na převoz do chladicích vozů přistavených k nemocnicím.

K chladicím vozům, které dočasně v New Yorku nahrazují márnice, jež nemají kapacitu, je přivážejí zdravotníci oblečeni do ochranných oděvů. V New Yorku pomalu kolabuje zdravotnický systém, zdravotnická zařízení nestíhají a zaměstnanci jsou vyčerpáni. Na jedné z fotografií je zachycen zdravotní bratr Brian Stephen, který pracuje na ambulanci, jak se opírá o zídku v ochranném obleku a o pauze během vyčerpávající směny si užívá cigaretu.

js8581 ( 7. dubna 2020 04:50 )

Jako cesky pensista na Hawaii, kam mi chodi cesky duchod, mam tu prirodni reseni proti Corone. Kazdy den odpoledne na slunicko a primy dopad slunce natelo, nejmene 29C, tady je to v Honoluu na teplomeru skoro 40 a virus je mrtvy za 90 minut. Bohudik se mnou I se se sousedy je vse v poradku pouze 370 pripadu. Brzo mi bude 90 a hlavne tu jezdim na mopedu. Ted nikdo nesmi venjsme v karantene, hawaisky policajti jsou dobry, nedelaji z toho vedu a tak se brzo z toho dostanem. Virus nenavidi slanou vodu tak nejake to brouzdani po beachi na Waikiki, studeny pivo a je to.... Aloooha. Preji vsem v Cesku mnoho zdravi. Honolulu Joe - Joe Stacy.

slafa ( 6. dubna 2020 17:58 )

http­s://y­outu­.be/29­_cVplP­138

jetuslunicko ( 6. dubna 2020 17:43 )

Asi řádně udělali promoření - vakcinaci aaaaaaaale naše zdravotnictví to zvládne samozřejmě lépe a připraveněji... sice to nezvládají již nyní, ale což černý humor musí být .... i když je to vskutku k pláči

slafa ( 6. dubna 2020 17:06 )

Nestraste lidi Demokraticka incenace < http­s://y­outu­.be/29­_cVplP­138

krapotkin ( 6. dubna 2020 15:14 )

Ať si Amíci vezmou příklad z jistého Adolfa. Ten věděl, co s nebožtíky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa