Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Známá blonďatá moderátorka masakruje zvířata po desítkách! Je zvrhlá, zuří odpůrci

25. října 2018
09:25

Americká televizní moderátorka Larysa Switlyková vyvolala značné pohoršení kvůli tomu, že pózuje se zvířaty ulovenými ve Skotsku a v jiných oblastech. Ona sama tvrdí, že jen propaguje lov, ale její odpůrci považují její krutý koníček za zvrhlost.

Mrtvá těla jelenů, králíků i bizonů lze nalézt na instagramovém účtu mladé americké moderátorky. Žena je loví sama a používá k tomu široké spektrum zbraní od loveckých kulovnic s teleskopickým hledím až po moderní luky. 

Na svých fotografiích pózuje v maskovacím oblečení, vedle své kořisti, z níž si často odnese jen trofej. Jiné fotografie ji zobrazují v typické pozici odstřelovače u její zbraně, případně při mazlení s mrtvými tvory.

Fotografie vyvolaly odpor nejen ve Skotsku, kde je lov jelenů v období od července do října legální, pokud s ním souhlasí majitel pozemku. Divoké ovce se žádné ochraně netěší, stejně jako další tvorové, které Larysa loví po celém světě.

„Neber si to prosím nijak zle, ale jsi nechutná a zvrhlá,“ napsala v jednom z komentářů jedna z žen, které fotografie viděly. Mezi odpůrci krvelačné televizní hvězdičky se však najdou i blízcí slavných, jako je Judy Murray, matka tenisty Andy Murrayho.

„Tohle že je unikátní lov? Je to nechutné, zastavte to, “ napsala. Moderátorka ale tvrdí, že ve své televizní show provozuje osvětu na téma lovu a že v sobě našla skutečnou vášeň pro všechny jeho podoby.

sores ( 25. října 2018 15:33 )

Také jí přejí smrt od zvířete které neustále zabíjí a má z toho ještě dobrý pocit!!! Č.ub.k.a nenasytná

dragomira ( 25. října 2018 15:24 )

Ze srdce té č u b c e přeju aby ji nabodnul na roh nosorožec, vrahyne!

Yarda ( 25. října 2018 11:27 )

Nechtěla by si ta paní ulovit medvěda? O jednom bych věděl.

andorea ( 25. října 2018 10:52 )

Každé to zvíře mělo větší hodnotu než ta 3,14.

sores ( 25. října 2018 10:15 )

Jestli je taková nestvůra, tak proč jí také někdo nezabije jako ona zabíjí?!

Zobrazit celou diskusi