Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hrůzné video: „Miř mezi oči,“ radili si lovci slonů. Pak se role obrátily!

Autor: rc - 
19. října 2018
19:18

Další hrůzná nahrávka z loveckého prostředí šokovala internet! Na videu, které se objevilo na Twitteru, jeden lovec chladnokrevně radí druhému, aby střelil slona přímo »mezi oči«. Když se ozve výstřel, tak se role obrátí a stádo vyrazí proti nim. Muži sice zbaběle vzali nohy na ramena, ale zřejmě ani to je od krvelačné zábavy neodradilo.

Podle profesionálního lovce Corneho Krugera pochází video z Namibie a je staré tři až čtyři roky. Kruger zároveň upozornil na to, že lov divoké zvěře je v Namibii naprosto legální. „V regionu je malý počet slonů a lovíme pouze dva slony za rok,“ uvedl pro britský deník Daily Mail profesionální lovec pocházející z africké země, kde nahrávka vznikla.

Video se objevilo na sociální síti Twitter a zobrazuje dva lovce, kteří míří na stádo slonů. Ve videu je navíc slyšet, jak jeden druhému chladnokrevně říká: „Miř mezi oči.“ Pak opravdu zazní výstřel a jeden slon padá k zemi. Ovšem ostatní výstřel vyděsí a rázem stádo změní směr. Rozzuřená zvířata se otočí a běží přímo proti lovcům.

 

Lovci podle Krugera lovili v Nakabolelwa na severovýchodě Namibie, kde jsou takové lovy naprosto běžné. Do tamních míst míří ročně spousty zahraničních turistů, kteří touží po lovu na safari. V Namibii je několik společností, které pro turisty pořádají hony na divou zvěř. K lovu je však potřeba speciální povolení a doprovod profesionálního lovce, jinak je to považováno za pytláctví.

europa ( 20. října 2018 06:50 )

Doufám, že je ti sloni rozdupali.

blackhole1 ( 20. října 2018 05:53 )

skaara ( 19. října 2018 22:59 )

A ještě něco - sloni moc dobře vědí co je to smrt a dokáží si uvědomovat svojí existenci !!!

skaara ( 19. října 2018 22:55 )

Tak tohle je opravdu zrůdnost, protože na stádo SLONIC S MLÁĎATY může střílet skutečně jen totálně zvrácená zrůda Ty slonice měly ty zrůdy s puškama rozšlapat na kaši !!!

MocnyKapitalista ( 19. října 2018 20:33 )

Uznavam lov jen pro maso a to tady neni takze neé.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání