Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Otrava špiona i Babišovy námluvy: Zeman promluví živě pro Blesk, i vy se můžete ptát

Autor: vr - 
26. března 2018
20:00

Už potřinácté se hlava státu Miloš Zeman (73) usadí do zámeckého křesla a bude odpovídat na otázky moderátora Davida Vaníčka (34). A to ve speciálním dílu pořadu Blesku S prezidentem v Lánech, jehož živé vysílání můžete sledovat na Blesk.cz v úterý 27. března v 15:00.

Jaká témata budou na pořadu dne? Vše od aktuálního vývoje vyjednávání o vládě po skandál kolem ruských diplomatů či způsob, jakým chce Zeman vykonávat dalších pět let svoji funkci. Ale pokládat otázky nebude jen moderátor!

Chcete se prezidenta na něco zeptat vy? Napište svůj dotaz do on-line formuláře o kousek níže. A možná právě na něj Zeman v živém vysílání odpoví!

Online chat

Podívejte se na jeden z předchozích rozhovorů s prezidentem Zemanem:

Video  O větší moci, ztrátě paměti i boji o Hrad: Mluvili jsme S prezidentem v Lánech  - Blesk.cz
Video se připravuje ...

okis ( 26. března 2018 20:59 )

zdeněk kk to popsal tip top ale zapomněl přidat to estébácký hovado ze slovenska bureše

Petrolin ( 26. března 2018 13:51 )

Pěkná šaškárna.Babiš prohlásil na Aktuálně:K vůli vyhoštění několika ruských vyslanců se svět nezhroutí.Stejně to budou nějací podřadní čmučkové.Svět se nezhroutí-Rusové snad ano?Tak to vypadá,když jedna hysterická bába poblbne eurounijní imitace chlapů bez gulí.

asijo ( 26. března 2018 11:11 )

To by si přišel o rodinu,kdo by tě potom živil.

Samo ( 25. března 2018 18:26 )

Podle toho ty jeho projevy nemají ani hlavu, ani patu a stačí v nich pourážet všechny své kritiky a zkrátka ty, co mu nechtějí platit jeho výlety do krajů, na to opravdu nepotřebuje papír. A aby toho nebylo málo, tak vede takovou zahraniční politiku a vysílá do EU a celého světa takové signály, že nikam kromě Ruska a Číny nepozvou. Před volbami prezidenta jsem předpovídal Zemanovo vítězství a také, že se konce volebního období nedožije. To první mi vyšlo a co se týká toho druhého, tam to odhaduji na rok 2020, to je ten nejzazší termín.

avina ( 25. března 2018 18:03 )

pentax : Rodiče ti zemřeli a nechali tě tady v léčebně,jako prasátko -uchrochtané. Nebo zde máš brášku, pomateného :zdenekk?***a výstavního 3,14.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa