Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Z katedrály sv. Víta bude nevěstinec! Schwarzenbergovi kolegové komentují mladou ramlici

1. prosince 2013
17:06

Karel Schwarzenberg (75) si vzal na České slavíky o jednapadesát let mladší blondýnku Janu Vopěnkovou (24). Nebylo by na tom nic špatného, kdyby si ji ženatý kníže po skončení večera neodvedl do svého sídla. Okamžitě to rozpoutalo bouřlivou debatu o Schwarzenbergově morálce, do které se s chutí zapojují i jeho kolegové.

Podle senátora Jaroslava Doubravy je podivné, že muž, který se v prezidentské kampani dovolával vztahu ke své tělesně postižené manželce naváže vztah s dívkou s pochybnou minulostí, kterou Jana Vopěnková bezpochyby má. "Jak to tak vidím, tak se obávám, aby pan kardinál Duka jako výraz vděčnosti nepostavil z peněz z restitucí Schwarzenbergovi pár nevěstinců nebo svatovítskou katedrálu nenechal přestavit na velký bordel,“ řekl serveru parlamentnílisty.cz senátor.

To poslanec ČSSD Richard Dolejš rovnou hodil všechny katolické konzervativce do jedno pytle. "To přece nemůže nikoho překvapit. Vždyť pokrytectví je podstatou katolicismu," uvedl.

Najdou se ale i tací, kteří to knížeti přejí. „Život je krátký a je ho potřeba užívat plnými doušky bez ohledu na to, co říkají různí puritáni a pokrytci. Já osobně mu to přeji. Ať si užije. Ostatně věk už na to, myslím, má,“ smál se poslanec ČSSD Ladislav Šincl.

Když to nebude mít vliv na funkci, ostatní politikům je to jedno. 

strnad86 ( 4. prosince 2013 11:14 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

salto ( 2. prosince 2013 09:05 )

Míchají se tady hrušky s jablky. Jablko: to že si kníže našel mladý masíčko, je jenon jeho věc, a to že je veřejně činný, to by mu měli spočítat voliči, spolustraníci, kteří si myslí, že škodí TOPce atd. Nebuďme tedy prudérními pokrytci a ať si kníže užije (ostatně si myslím, že tyto výřiky do tmy má maximálně na háku). Hruška: dějiny katolické církve jsou lež, přetvářka, kupčení, touha po majetku, tmářství, doměnkou, že církev má patent na rozum, zpátečnictví, pokrytectví (když měli Sv. Víta - okamžitě ten dobytek začal vybírat vstupné), nenažranost, požitkářství a j.. Pokud by se řídila evangélii (tzv. Nový zákon), byla by to úplně jiná církev. To je nebetyčný rozdíl mezi Starým zákonem (židé se jím řídí) a Novým zákonem (katolíci jej obrátili naruby jako chlupatopu rukavici)

mrdounerluscon ( 2. prosince 2013 08:12 )

to by ses divil ono jeste to je zakazany i ted pro nektery,napriklad zpevacka Tachmina ma taky polityka ale je zakazana v blesku Karlem Vagnerem,proto o tom nikdo nevi je na youtube

ninunka ( 2. prosince 2013 01:11 )

a pak šup rovnou do 12. tého dómu...a na pohodu

ninunka ( 2. prosince 2013 00:50 )

jak diskrétně může jít někdo na oslavu-aby tam nešel sám??? mi pověz

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa