Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Marshmello vystoupí poprvé v Česku! Maskovaný DJ zahraje v Praze

Marshmello vystoupí poprvé v Česku 20. října.
Marshmello vystoupí poprvé v Česku 20. října.  (Autor: MocNoc Music)
Autor: shp - 
15. června 2017
17:55

Je to jeden z nejžádanějších dýdžejů, který u nás dosud nikdy nehrál. Milovníci domácí party se za jeho příjezd už nějaký ten pátek modlili. V posledních dnech a týdnech se hodně mluvilo o tom, že maskovaný Marshmello konečně vystoupí i u nás. A je tomu skutečně tak. Americký trap DJ si u nás odbude premiéru v říjnu.

Facebookem již nějakou dobu kolovaly náznaky, že k nám sladký Marshmello konečně zavítá. A je to vážně pravda. Oslavit jeho příjezd můžeme třeba chutnými marshmallow bonbony.

Marshmello je jedno z nejžádanějších jmen elektronické scény. Jeho produkce je výrazným a melodickém trapem, který často doprovázejí zpěvné vokály. Marshmello se pozná na první poslech.

O popularitě Marshmelloa svědčí jeho loňské umístění v DJ Top Magu na 29. příčce i booking na největších elektronických festivalech. Vystoupil již na Ultra Miami, Lollapalooza nebo Electric Daisy Carneval.

Maskovaný Marshmello aktuálně vydává svou produkci na Skrillexově labelu OWSLA. Spolupracoval již také s dýdžeji a producenty, jakými jsou slavní Jauz nebo Ookay.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi