Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Uctívačka Satana je podezřelá z vraždy rodičů: Zmasakrovala je mačetou?!

Autor: hpe - 
7. března 2024
16:55

K brutálním vraždám došlo ve středu 28. února ve městě Ostróda. Místní policie v bytě našla těla zmasakrovaného páru středního věku. Hlavní podezřelou je dcera manželů Klaudia W. (27). Ta se na sociálních sítích otevřeně prezentovala jako satanistka. Police po ní pátrala několik hodin, než se ji podařilo dopadnout poblíž města.

Na to, že by se manželům Dorotě W. (†49) a Adamovi W. (†57) mohlo něco zlého stát, upozornil policii rodinný příbuzný. „Ve středu byl okolo poledne strážník útvaru Ostróda upozorněn jedním z rodinných příslušníků, že se oběť neukázala v práci. Policista se tedy dostavil na místo bydliště, do domu na ul. Demokracie,“ informoval podle deníku Fakt policejní mluvčí v Ostródě.

„Strážník vyslal policejní hlídku, která po vstupu do bytu objevila na podlaze jednoho z pokojů těla ženy a muže,“ doplnil zástupce velitele Michal Przybyłek. Oběti měly na těle četné řezné a bodné rány a dle předběžných analýz byly usmrceny nožem a mačetou.

Po hlavní podezřelé  Klaudii W. se ihned spustilo pátrání. Předtím než z bytu prchla, pokusila se ještě ostatky svých rodičů spálit. Polila je hořlavinou, ale nakonec svůj plán nedokončila. Nejprve se z místa činu snažila ujet v autě, které patřilo jejímu otci. Nicméně po krátké době s ním nabourala a v útěku pokračovala po svých. Policisté ji o několik hodin později zadrželi poblíž města. Zpočátku se měla k vraždám přiznat, posléze ale prý najednou obrátila a vinu odmítá.

Klaudie se v minulosti chvíli léčila s duševní chorobou. Podle některých vyšetřujících s ní bylo obecně velmi těžké komunikovat. Jako by žila ve svém světě, zcela odtržená od reality. Napovídají tomu i znepokojující příspěvky na sociálních sítích, kde se prezentovala jako uctívačka Satana.

Sousedé ji prý viděli běhat po okolí s nožem v ruce. Bývalý přátelé tvrdí, že se změnila poté, co strávila nějaký čas ve Varšavě. Od té doby měla prý blízko i k drogám. Co přesně ji k ohavnému činu vedlo, je však stále předmětem vyšetřování.

Video  Policisté pátrají po muži, který zapálil dva nápojové automaty ve stanici metra Luka. (4. únor 2024)  - Policie České republiky
Video se připravuje ...

MADONNA ( 8. března 2024 04:21 )

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání