Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Záhadné zmizení Kláry z Jetřichovic: Cestou do Prahy se po ní slehla zem!

Autor: VaB - 
9. prosince 2023
13:30

Dosud neobjasněný případ zmizení dnes už 57leté Kláry Mazačové z Jetřichova je osm let zahalen tajemstvím. Žena z Náchodska jela přes Hradec Králové do Prahy. Cestou ale zmizela, jako kdyby se po ní slehla zem. Policie případ vložila do kalendáře s neobjasněnými případy.

Od neděle 20. prosince 2015 je pohřešovaná Klára Mazačová z malé obce Jetřichov v Královéhradeckém kraji. Z vesnice o ne více jak 440 obyvatelích se vydala na dlouhou cestu do Prahy. Podle policie směřovala nejprve do Broumova.

To je také poslední místo a chvíle, kdy byla viděna. Z Broumova se pak chtěla vydat hromadnou dopravou do Prahy s tím, že se na jeden den zastaví v Hradci Králové. „Od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu,“ popisují kriminalisté v kalendáři.

Záhadné zmizení?

Policisté se domnívají, že by se mohla pohybovat ve společnosti bezdomovců nebo uživatelů drog. V době před osmi lety měřila 165 centimetrů, byla hubenější postavy, měla černé oči a delší rovné neupravené vlasy. Dnes už pravděpodobně vypadá starší než před osmi lety.

Případ se objevil na prosincové straně policejního kalendáře, který se zabývá neobjasněnými případy. Dominují v něm vraždy ale i případy, kdy kriminalisté pátrají po pohřešovaných lidech. Poznatky ke Kláře Mazačové můžete sdělit na lince 158.

Jiří Zvěřina ( 9. prosince 2023 20:22 )

Přehled totální policejní neschopnosti...

XYZ3 ( 9. prosince 2023 15:41 )

Chyba hned v nadpisu :Nejsou to Jetřichovice, ale Jetřichov...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání