Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Záhadná diagnóza faráře z Českobudějovicka: Za uříznutý penis může klíště?

Záchranáři vyjížděli k podivnému případu: Duchovního nalezli s uříznutým penisem!
Záchranáři vyjížděli k podivnému případu: Duchovního nalezli s uříznutým penisem!  (Autor: Profimedia)
Autor: VaB - 
8. prosince 2023
05:00

Jihočeský farář, který si před nedávnem pravděpodobně uřízl penis, podle informací Blesku trpí virovým zánětem mozku a mozkových blan. Je navíc pravděpodobné, že si vážné zranění přivodil nevědomky. Lékaři ho před nedávnem probudili z umělého spánku.

Podle informací Blesku z nemocničního prostředí českobudějovické nemocnice trpí duchovní virovým zánětem mozku a mozkových blan. Nemoc je pravděpodobně způsobena klíštětem. Do nemocnice byl před několika týdny přivezen záchrannou službou poté, co ho u něj v domě objevili s uříznutým penisem.

Banner odkazující na kalkulačku nejvýhodnějšího životního pojištění

Předcházelo tomu volání známých z jeho okolí, kterým se neozýval. Duchovní se nedostavil ani na smluvenou schůzku, nakonec se do domu museli násilně skrze troje dveře dostat hasiči. Farář ležel na zemi, okolo něj pobíhal pes.

Podle zdroje Blesku se vážné zranění způsobil pravděpodobně nevědomky. A to v rámci psychického stavu vzniklého zmíněnou infekcí. Léčba může zabrat ještě několik týdnů.

Občas se usměje

Stav faráře se začal kolem 21. listopadu výrazně zhoršovat, lékaři se nakonec rozhodli muže uspat a uvést do umělého spánku. Před tím ho ještě přeložili na anesteziologicko-resuscitační oddělení (ARO), kde byl napojen na umělou plicní ventilaci.

V umělém spánku byl starší muž necelých deset dní, před několika dny byl přeložen na jednotku intenzivní péče, kde se ho lékařům postupně podařilo probrat do plného vědomí. Dalším vyšetřením zjistili, že jeho stav se postupně zlepšuje. Podle lékařů se občas i pousměje.

Video  V Polsku zemřeli dva policisté, které měl Maksymilian F. střelit do hlavy.  - Facebook: Komenda Wojewódzka Policji we Wrocławiu
Video se připravuje ...

modrodolka ( 9. prosince 2023 17:04 )

jestli to fakt v té bibli je takto psáno, věřím tomu, že "utnul". Chudák si možná myslel, že když se mu staví, je to velkej hřích. Jsou to šílení pokrytci, kdyby jim bylo dovoleno si zaskotačit, nešíbalo by jim. Problém je ale, že málo z nich by rád skotačil se ženskou, jedou v tom mezi sebou, nejhorší ale je, že mnozí przní ministranty , tak těm by se to mělo utínat automaticky.

Uživatel_5701018 ( 9. prosince 2023 13:18 )

Možná si ten farar vzal k srdci slova Bible - pokouší-li tě jeden z tvých údů, utni jej a odhod pryč... Vidím to tak... Blahoš varhaník

y1xcvbnm ( 8. prosince 2023 22:25 )

a vy víte že si je neufiknul??

votomtoje ( 8. prosince 2023 21:56 )

To mu udělal Bůh za jeho hříchy a pokrytectví, že sloužil té nejhorší církvi.

krapotkin ( 8. prosince 2023 14:34 )

Tak klíště. Hmmm a Proč ne Babiš, ten přece může všechno 😁 😁 😁

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání