Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Brazilský chlapec zemřel při zdobení vánočního stromku: Zabil ho výboj ze světýlek!

Autor: hpe - 
7. prosince 2023
05:00

Augusto Dalmaz Bonato (†10) z Brazílie se tak jako jiné další děti po celém světě těšil na Vánoce. Bohužel se jich však už nedožije. Během tradiční výzdoby vánočního stromku ho zasáhl silný elektrický výboj a později zemřel v nemocnici.

Jeho otec ho našel v pokoji ležet v bezvědomí a okamžitě přivolal záchranku. Mezitím, co čekali na příjezd sanitky, snažili se ho příbuzní společnými silami oživit. Lékaři mu na místě poskytli první pomoc a poté ho transportovali do blízké nemocnice, kde bohužel zemřel. 

„Snažila jsem se ho oživit. Dělala jsem všechno, co bylo v mých silách. Ve své profesi jsem zachránila mnoho lidí a myslela jsem si, že bych mohla zachránit i jeho. Byla to taková hloupost. Měl takovou radost z toho, že mohl stromek ozdobit. Nikdo si nedokázal představit, že by se tohle mohlo stát,“ popisuje hrůznou událost Augustova sestra v článku Daily Mail.

Malý Augusto byl ministrantem v kostele poblíž svého domova v Campo Largo. Věřil v Boha a každý rok Vánoce velmi prožíval. Podle jeho strýce to bylo jeho oblíbené období v roce. 

bullshit ( 7. prosince 2023 08:37 )

To je smutné ❤️‍, jen to slovo výboj má jiný význam. To je na vysokém napětí a ne na síťovém. Asi špatná izolace a malér je na světě. RIP...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání