Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Soňa (22) přežila únos a znásilnění: Agresor dívce vpichoval injekcemi léky na spaní!

Autor: pma, inf - 
13. září 2023
19:36

Dvaadvacetiletá vysokoškolačka Soňa se v neděli 10. září nevrátila do svého bytu v Bratislavě. Až po dlouhých 26 hodinách její bezvládné tělo objevili zdravotníci, kteří mířili do práce. Dívka byla v bezvědomí, na těle měla řezné rány a podle lékařů byla navíc znásilněna. Podle nejnovějších informací TV JOJ měla Soňa v těle extrémně vysoké množství léků na spaní. Ty jí pachatel do těla vpichoval injekcemi!

Počátkem týdne měla dvaadvacetiletou studentku Vysoké školy múzických umění v Bratislavě Soňu čekat promoce. Na důležitou událost ve svém životě ale dívka, která pracovala ve Slovenském národním divadle, nedorazila.

V sobotu večer vyrazila s několika kamarády do baru. Před půlnocí zavolala matce, že se asi zdrží a dorazí domů později. Naposledy byla studentka spatřena v neděli kolem půl čtvrté ráno v ulici Svoradova v Bratislavě. Pak nastoupila na zastávce Zochova na autobus a vystoupila o několik stanic dál na zastávce Záporožská na sídlišti Petržalka. Podle záznamů z kamer byla dívka sama. Domů, zhruba 100 metrů od zastávky, ale Soňa nedorazila.

Pak se po ní na více než den slehla zem. Po mladičké Slovence pátrala její rodina, kamarádi, ale i policie. Až v pondělí ráno našli Sonino bezvládné tělo zdravotníci, kteří šli do práce u jedné z bratislavských nemocnic.

Dívka byla v bezvědomí, na těle měla řezné rány, a jak vyšlo následně najevo, stala se navíc obětí znásilnění. Podle informací TV JOJ Soně během únosu pachatel vpichoval do stehen a hýždí injekce, ve kterých byly léky na spaní. Ty měla dívka dostávat opakovaně, aby byla po celou dobu v bezvědomí a nevěděla, co se s ní děje. Kdyby Soňa dostala takovou dávku léků najednou, mohla by zemřít.

V současnou chvíli je dívka stále v péči lékařů. Kvůli silné intoxikaci nemá dobré výsledky jaterních testů. Dobrý není ani Sonin psychický stav. Těžko se s celou situací vyrovnává i školaččina rodina, které poprosila o respektování soukromí.

„Já se přiznám, že jsem v životě neviděl staršího bratra tak zlomeného a ani tak zlomené rodiče. Chci vás poprosit, abyste přestali, nekonspirovali, abyste nedávali vy nám vědět, co se děje, ale počkali na to, co se potvrdí či ne,“ uvedl na sociálních sítích Kristián Dufinec, bratr Sonina přítele.

Video  Nezvěstnou Soňu našli ležet v bezvědomí poblíž jedné z bratislavských nemocnic.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

verka1 ( 14. září 2023 08:41 )

Chtěl ji zabít.

aquarie ( 14. září 2023 04:07 )

Novinarske hyeny,mely jste se postarat o to, aby v tak strasne situaci nebyly zverejnovany informace o jeji identite a jeste tu zverejnite i rodinu partnera.

MarekBadatel ( 14. září 2023 00:59 )

Tohle neudělal člověk ale naprostá zrůda. injekce, bezvědomí intoxikace. Udělat mu to samé.

kdoasi ( 13. září 2023 19:58 )

Tvl kterej blb ty články píše??? Nebyla to školačka, ale studentka🙈. To jen pisálek má úroveň školáka👎. Řikám to furt, že v tý redakci není jeden střízlivej.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání