Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Nasťa (28) si prošla peklem: Manžel ji držel jako sexuální otrokyni a usekl jí ruku před malým synem

Autor: jel - 
2. září 2023
21:12

Osmadvacetiletá Anastasia z ruského města Perm si prošla neuvěřitelným peklem. Její manžel Vlad ji bil, znásilňoval, vyhrožoval jí, zapálil dům její matky, a dokonce jí uřízl ruku přímo před zraky jejich pětiletého synka. Týraná žena se nyní rozhodla promluvit o příšerném pekle s brutálním agresorem.

Hrozný příběh popsala týraná žena novinám Komsomolskaja pravda. Nasťa a Vlad se seznámili na oslavě. Zamilovali se do sebe a první rok byl krásný a partner nosil Anastasii květiny a dárky. První hrozná zkušenost přišla, když jednoho dne přišel domů opilý a přítelkyni oholil hlavu. Za což se následně omlouval a prosil o odpuštění. Partneři spolu pak žili dál a narodil se jim pětiletý syn.

Pak se ale Vlad začal proměňovat v tyrana, začal být žárlivý. Nasťa nesměla komunikovat s přáteli ani s rodinou, chtěl, aby skončila v práci, aby se nelíčila. Když jeho partnerka utekla k matce, zapálil její dům a pak vyhrožoval, že ublíží její rodině, pokud se k němu nevrátí. Ze strachu poslechla. Pak přišlo skutečné peklo.

Vlad začal brát drogy, vyhrožoval jí a nakonec ji připoutal v ložnici. Znovu pak manželce oholil hlavu a začal ji bít boxerskými rukavicemi. Každodenní bití trvalo tři týdny, Nasťa se nemohla ani vidět se synem, toho za ní násilník nepouštěl. 

Vše vyvrcholilo 30. června, kdy si agresor přinesl domů podivný balíček. „Tentokrát mě začal obviňovat z nevěry. Říkal, že jeho sestra je prostitutka a že já jsem také,“ popsala týraná žena s tím, že ji při tom bil různými nástroji. Pak ji donutil nahrát video, kde se ke všemu přizná. Byla celá pokrytá modřinami, ale udělala by cokoli, aby s bitím přestal. 

Vana se plnila krví

Jenže hrůza nebrala konce. Vlad pustil ve vedlejším pokoji synovi pohádky a Nastě řekl, že jí uřízne ruce a přiváže ji v garáži na řetěz. Donutil ji položit si ruce na prkýnko, aby je mohl uřezat. Nasťa ho prosila, aby toho nechal, ale o pomoc volat nedokázala. Šílenec jí začal řezat ruce, vzal nůž a kladivem jí ho zatloukl do ruky, toto provedl asi osmkrát. 

Pak se otevřely dveře a do pokoje vešel syn, který viděl useknutou ruku a matku v kaluži krve a začal křičet na otce, proč to udělal. Nasťa krvácela, bylo jí zle a ruka ji bolela. „Přinesl mi vodu, ale nedokázala jsem se napít, byla jsem nad vanou a odtok se pomalu plnil krví. Když Vlad vystřízlivěl, viděla jsem v jeho očích strach, začal vše uklízet,“ popsala Anastasia. Chtěl odvést syna, ten ale začal volat matku a když ji uviděl polomrtvou nad vanou, začal křičet. Vlad s dítětem odjel a zavolal sanitku, policie ho zadržela druhý den.

lumir20 ( 5. září 2023 20:49 )

V Rusku je možné vše

Renata Ciglerová ( 3. září 2023 03:55 )

´Narodil se jim pětiletý syn.´

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání